Peugeot Forums banner
21 - 40 of 44 Posts
Nie mogłem znaleźć oprogramowania w sieci. Czy ktoś może wskazać mi właściwy kierunek, żebym mógł je pobrać z bezpiecznego miejsca?
Można je znaleźć wśród płatnych aplikacji Amazon, jeśli wyszukasz "fap citroen/peugeot elm327 obd2 app".

Cześć,
Chciałem udostępnić tę aplikację na Androida, dla tych, którzy nie wiedzą (szczególnie ważne dla właścicieli diesli),
Musisz ją kupić w aplikacji Amazon i zainstalować jak aplikacje innych firm i udzielić pozwolenia itp..
Amazon.pl
Link do płatnej aplikacji znajduje się w pierwszym poście tego wątku. Dostępna jest inna darmowa wersja (FapLite), ale jest to mniej kompletna wersja próbna niż pełna płatna wersja.

Nie mogłem znaleźć oprogramowania w sieci. Czy ktoś może wskazać mi właściwy kierunek, żebym mógł je pobrać z bezpiecznego miejsca?
Załóżmy, że masz na myśli aplikację FAP. Link do pełnej płatnej aplikacji znajduje się w pierwszym poście tego wątku. Istnieje również darmowa wersja, jeśli chcesz ją wypróbować, zanim się zdecydujesz.

Czy link był .co.uk? Jeśli tak, być może trzeba zamienić .co.uk na albańskie rozszerzenie, aby uzyskać Amazon dla swojego kraju (zakładając, że faktycznie jesteś w Albanii!). Alternatywnie, zainstaluj Amazon App Store na swoim urządzeniu i wyszukaj go tam.

Czy to był link .co.uk? Jeśli tak, być może trzeba zamienić .co.uk na albańskie rozszerzenie, aby uzyskać Amazon dla swojego kraju (zakładając, że faktycznie jesteś w Albanii!). Alternatywnie, zainstaluj Amazon App Store na swoim urządzeniu i wyszukaj go tam.
Tak, też tego próbowałem. Wygląda na to, że nie mogę kupić nawet płatnej wersji.

Image
Usunąłem adblue około miesiąc temu. Przejechałem samochodem 200 km po tym. Wygląda na to, że DPF działa normalnie. Ale wydaje się, że w aplikacji niektóre informacje nie są dla mnie dostępne. Jakieś pomysły dlaczego?

View attachment 120445

Usunąłem adblue około miesiąc temu. Przejechałem samochodem 200 km po tym. Wygląda na to, że DPF działa normalnie. Ale wydaje się, że w aplikacji niektóre informacje nie są dla mnie dostępne. Jakieś pomysły dlaczego?
Pierwszy raz, kiedy użyłem aplikacji, również nie widziałem niektórych wartości. Po otwarciu funkcji ustawień i włączeniu trybu "szybkiej komunikacji" dane się pojawiły.

Pierwszy raz, kiedy użyłem aplikacji, również nie widziałem niektórych wartości. Po otwarciu funkcji ustawień i włączeniu trybu "szybkiej komunikacji" dane się pojawiły.
Cześć wszystkim. Mam problem z czujnikiem MAP (błąd P0109). Które pola / wartości powinienem sprawdzić w tej aplikacji (mam płatną wersję), aby przetestować czujnik MAP? Podejrzewam, że nie dostaje zasilania, ponieważ sam czujnik jest fabrycznie nowy. Miałem nadzieję użyć tej aplikacji, aby to ustalić.

Dziękuję!!!

Dzięki. Zrobiłem dokładnie to i zacząłem prowadzić samochód z podłączonym urządzeniem obd2, a inne wartości się pojawiły.
Image

Mogłem kupić, pobrać i zainstalować oprogramowanie. Nie mam żadnych problemów z moim samochodem, ale ciekawość wzięła górę lol.
Cześć WACD, mam ten sam problem co ty, próbując kupić aplikację FAP z Amazon z Malty "Nie kwalifikujesz się do zakupu tej aplikacji ze względu na ograniczenia geograficzne", jak udało ci się ją kupić? Czy możesz podzielić się swoim sposobem dla mnie i innych mających ten sam problem co my? Wielkie dzięki

Cześć WACD, miałem ten sam problem co ty, próbując kupić aplikację FAP z Amazonu z Malty: "Nie kwalifikujesz się do zakupu tej aplikacji ze względu na ograniczenia geograficzne", jak udało ci się ją kupić? Czy możesz podzielić się swoim sposobem dla mnie i innych, którzy mają ten sam problem co my? Wielkie dzięki
Cześć kolego. Nie mam pojęcia, jak to się naprawiło, zalogowałem się do aplikacji Amazon, a następnie kupiłem i zainstalowałem ją stamtąd.

• Like
Reactions: Pew-got
Cześć! Czy wiesz, jakie jest normalne ciśnienie Fappressure? Dziękuję!
Cześć! Na biegu jałowym i gdy samochód stoi w miejscu, a DPF/FAP jest świeżo wyczyszczony, u mnie wynosi od 1 do 3 mbar, następnie stopniowo wraz z rosnącym przebiegiem wartość wzrasta do około 10 mbar. Po tej wartości mój ECU zazwyczaj uruchamia regenerację (nawet jeśli w przeszłości z powodu wadliwych wtryskiwaczy minimalna wartość dochodziła do 30 mbar, ale FAP/DPF był pełny).

21 - 40 of 44 Posts