Peugeot Forums banner
61 - 80 of 80 Posts
Niestety, rozpocząłem nową instalację we wtorek wieczorem. Nie zadziałało i zatrzymało się w jednej trzeciej. Teraz, ponieważ nie mogę pobrać i zaktualizować ekranu dotykowego, system informacyjno-rozrywkowy w moim samochodzie jest martwy. Co naprawdę mnie irytuje, to to, że nie można wrócić do poprzedniej wersji. Rozmawiałem z obsługą klienta Peugeota (nie) i zachowują się tak, jakby nic się nie działo. Jeśli nie zostanie to wkrótce naprawione, samochód zostanie zwrócony, a płatności wstrzymane.
Jeśli to pomoże, uzyskałem poprzednie wersje stąd: Aktualizacje NAC/RCC/RCE - Wave 4 (google.com)
Przynajmniej może to pozwolić na pobranie poprzedniej wersji w celu jej aktualizacji.

To nie zadziała, musi to być ta sama wersja, która zawiodła w procesie instalacji.
Mam kopię wszystkich wersji, w tym tej, która jest teraz niedostępna, ale Peugeot/Stellantis powinien najpierw to naprawić.
Dla tych z nas, którzy korzystają z wersji 43.x, czy byłoby przydatne zaktualizowanie do 44.02.16.52_NAC-r0 zamiast czekać, aż Peugeot naprawi 44-06-44-22_nac-r0?

Całkowicie zgubiony bez ekranu dotykowego. Tak wiele kontroluje. Pobieranie pliku kartografii bez problemu, ale plik ekranu dotykowego nic nie robi. Peugeot nie pomaga. Płacę dobre pieniądze za mojego 18-miesięcznego 2008 GT.

Zainstalowane tutaj również i większość odpowiednich map również. Mapy są dla mnie łatwe do zauważenia różnicy: Moje domy są teraz na mapie Tomtom. I co ważniejsze, droga, która była ślepa od co najmniej 15 lat, jest teraz również ślepa na mapie. Z drugiej strony znika przytulna zabawa z niespodziewanymi gośćmi.

Myślę, że zauważyłem kolejną różnicę: Prognoza dotycząca energii elektrycznej i tego, ile kilometrów można przejechać, wydaje się być zmieniona na inny i być może lepszy model. Nie mogę być pewien, ponieważ nie jeździłem tak dużo od czasu aktualizacji, ale wyczuwam różnicę.

Zła rzecz w tej aktualizacji: Zniknęły moje ustawienia radia i wciąż występują dziwne problemy związane z ustawieniami czasu letniego. I wszystkie moje wstępnie wprowadzone adresy... zniknęły.
I żeby dodać więcej... podróże nie są już śledzone. To wszystko dotyczy telefonu, który będzie poza moimi rękami za mniej niż dwa miesiące. Na moim nowym telefonie aplikacja nie może być uruchomiona. Wygląda na to, że programiści nie mają pojęcia, co robią - przynajmniej jestem w lepszej sytuacji, że wciąż mam ekran dotykowy.

Praktycznie rok po ostatnim (44.02.16.52_NAC-r0 dla wave4) w końcu mamy aktualizację!

Oprogramowanie ekranu dotykowego (44.06.44.22_NAC-r0)
View attachment 104515

Jeszcze brak informacji na liście zmian. Pobieram i zaktualizuję to natychmiast w ciągu najbliższych 2 godzin.
Czy kiedykolwiek dostałeś poprawkę? Jestem taki sam jak ty od zeszłego tygodnia. Peugeot nie pomaga.

Miałem nadzieję, że po tej aktualizacji zostanie naprawiony błąd wyświetlania parametrów silnika (obciążenie, moment obrotowy, doładowanie), który działa tylko w trybie sportowym. W innych trybach wyświetla tylko zera. Chyba że jest na to jakiś sposób?

Właśnie zaktualizowałem mojego 3008 do wersji 44.06.44.22, bez zmian, ale widzę, że ogólny interfejs jest nieco szybszy.
Może się wydawać szybszy, ale nie jest szybszy...

Miałem nadzieję, że po tej aktualizacji zostanie naprawiony błąd wyświetlania parametrów silnika (obciążenie, moment obrotowy, doładowanie), który działa tylko w trybie sportowym. W innych trybach pokazuje tylko zera. Chyba że jest jakiś sposób, żeby to zrobić?
To nie jest błąd, tak ma działać. "G-meter" działa również tylko w trybie sportowym. A aktualizacja systemu/oprogramowania/ekranu dotykowego dla jednostki centralnej systemu informacyjno-rozrywkowego nie zmienia tego, co jest wyświetlane na ekranie i-Cockpit (Cirocco) - z wyjątkiem mapy w trybie nawigacji, przez bezpośredni kabel LVDS.

Cześć, czy mogę prosić o radę?
mam Peugeota Partner Professional 1.5 HDI / nie mogę połączyć Samsunga S23 Ultra Android Auto, wszystko jest zaktualizowane itp.
Próbowałem zaktualizować ekran dotykowy... po prostu nie akceptuje ostatniego kroku do USB... zaczyna pobierać, a na samym końcu pisze, że nie można sformatować pamięci USB... próbowałem różnych. Sformatowane i dużo pamięci na nich, czy jest inny sposób aktualizacji?

Problem polega na tym, że trzeba je pobierać i instalować pojedynczo. U mnie, kiedy pobrałem zarówno aktualizację interfejsu, jak i aktualizację mapy, za każdym razem pojawiał się błąd po zakończeniu. Kiedy pobierałem je pojedynczo, działało. Zmieniłem również lokalizację zapisu na C:/Temp (jeśli to miało jakieś znaczenie).

61 - 80 of 80 Posts