Peugeot Forums banner
41 - 60 of 80 Posts
Zainstalowałem to, ale nie mogłem znaleźć żadnych widocznych zmian.
Zainstalowane tutaj również i większość odpowiednich map również. Mapy są dla mnie łatwe do zauważenia różnicy: Moje domy są teraz na mapie Tomtom. I co ważniejsze, droga, która była ślepa od co najmniej 15 lat, jest teraz również ślepa na mapie. Z drugiej strony znika przytulna zabawa z niespodziewanymi gośćmi.

Myślę, że zauważyłem kolejną różnicę: Prognoza dotycząca zużycia energii elektrycznej i tego, ile kilometrów można przejechać, wydaje się być zmieniona na inny i być może lepszy model. Nie mogę być tego pewien, ponieważ nie jeździłem zbyt wiele od czasu aktualizacji, ale czuję różnicę.

Zła rzecz w tej aktualizacji: Zniknęły moje ustawienia radia i wciąż występują pewne dziwne problemy związane z ustawieniami czasu letniego. I wszystkie moje wcześniej wprowadzone adresy... zniknęły.

Cześć wszystkim,

Właśnie dostałem 3008 Hybrid Plugin i otrzymałem powiadomienie o nowej aktualizacji do pobrania: 44.06.44.22_NAC .
Zainstalowałem aktualizację Peugeota na 2 różnych laptopach, ale po zakończeniu pobierania otrzymuję komunikat "Błąd odczytu pliku" i nie mogę przejść do kroku z pendrivem USB.

Czy ktoś miał ten błąd?
Przeszukiwałem internet do samego końca i wydaje się, że jestem jedyną osobą, która ma ten problem.

Każda pomoc będzie mile widziana, dzięki.

Prawie rok po ostatnim (44.02.16.52_NAC-r0 dla wave4) w końcu mamy aktualizację! Oprogramowanie ekranu dotykowego (44.06.44.22_NAC-r0) View attachment 104515 Brak jeszcze informacji w liście zmian. Pobieram i zaktualizuję to natychmiast w ciągu najbliższych 2 godzin.
Ciągle otrzymuję błędy. Prosi mnie o sprawdzenie połączenia. Jednak pobieranie map działa. Czy ktoś ma bezpośredni link do pobrania, ponieważ aplikacja Peugeota to strata czasu.

Dokładnie to się tutaj dzieje. Wczoraj wieczorem załadowało oba na USB, ale odmówiło dokończenia instalacji oprogramowania układowego. Teraz aktualizacja ekranu nie działa, a system informacyjno-rozrywkowy w samochodzie jest martwy. Peugeot się tym nie przejmuje.

Najnowsza aktualizacja oprogramowania układowego/systemu/ekranu dotykowego dla NAC Wave 4 była hostowana na serwerach Amazon CloudFront, pod adresem https://ds4emloty3shq.cloudfront.ne...ware-version/PSA_ovip-int-firmware-version_44-06-44-22_NAC-r0_NAC_EUR_WAVE4.tar i od wczoraj daje błąd.
Dziwne, że jest teraz tak wiele problemów z tą aktualizacją. Zaktualizowałem mojego 508 z tą wersją jakiś czas temu i zainstalował się bez żadnych problemów?

Właśnie zainstalowałem tę samą aktualizację oprogramowania ekranu dotykowego (44.06.44.22_NAC-r0) w moim C5 Aircross, w tym Kartografię (14.0.0-r0), ale w ogóle nie widzę żadnych zmian lol - zabawne - zajęło mi to 40 minut siedzenia w samochodzie z włączonym silnikiem. Zrobiłem: 1. pobrałem oprogramowanie aktualizacji systemu mac/win dla citroena / peugeota 2. pobiera aktualizację 3. następnie musisz upuścić plik aktualizacji na pendrive (musi mieć minimum 32 GB) 4. włączasz silnik, podłączasz go do portu USB w samochodzie 5. po prostu klikasz tak tak tak i pozwalasz na instalację - zajmie to łącznie do 40 minut, jeśli zdecydujesz się również na aktualizację map kartograficznych

Zastanawiam się, czy gdybym miał Maca, pobrałbym go pomyślnie. Tutaj wszystko Windows.
Spróbuj tego, chociaż nie sądzę, żeby to miało znaczenie - nawet jeśli używasz pliku Windows, musisz upuścić go na pendrive - a następnie podłączyć go do portu USB w samochodzie - od tego momentu nie ma to znaczenia - teoretycznie możesz pobrać plik Mac i upuścić go na pendrive, a następnie podłączyć go do samochodu :D

Cóż, MAC też nie zadziałał. Zawsze, gdy dochodziło do pobierania na ekran dotykowy, zatrzymywało się. Co robi Peugeot? Mój system informacyjno-rozrywkowy w samochodzie jest całkowicie martwy.

Niestety, rozpocząłem nową instalację we wtorek wieczorem. Nie zadziałało i zatrzymało się w jednej trzeciej drogi. Teraz, ponieważ nie mogę pobrać i zaktualizować ekranu dotykowego, system informacyjno-rozrywkowy w moim samochodzie jest martwy. Co naprawdę irytuje, to fakt, że nie można wrócić do poprzedniej wersji. Rozmawiałem z obsługą klienta Peugeota (nie) i zachowują się tak, jakby nic się nie działo. Jeśli nie zostanie to wkrótce naprawione, samochód zostanie zwrócony, a płatności wstrzymane.

41 - 60 of 80 Posts