Peugeot Forums banner

15.03.2023 Nowe oprogramowanie ekranu dotykowego (44.06.44.22_NAC-r0)

47K views 79 replies 26 participants last post by  chris4225  
#1 ·
Praktycznie rok po ostatnim (44.02.16.52_NAC-r0 dla wave4) w końcu mamy aktualizację!

Oprogramowanie ekranu dotykowego (44.06.44.22_NAC-r0)
Image

Jeszcze brak informacji w liście zmian. Pobieram i zaktualizuję natychmiast w ciągu najbliższych 2 godzin.

#43 ·
Cześć wszystkim,

Właśnie dostałem 3008 Hybrid Plugin i otrzymałem powiadomienie o nowej aktualizacji do pobrania: 44.06.44.22_NAC .
Zainstalowałem aktualizację Peugeota na 2 różnych laptopach, ale po zakończeniu pobierania otrzymuję komunikat "Błąd odczytu pliku" i nie mogę przejść do kroku z pendrivem USB.

Czy ktoś miał ten błąd?
Przeszukiwałem internet do samego końca i wydaje się, że jestem jedyną osobą, która ma ten problem.

Każda pomoc będzie mile widziana, dzięki.

#44 ·
Prawie rok po ostatnim (44.02.16.52_NAC-r0 dla wave4) w końcu mamy aktualizację! Oprogramowanie ekranu dotykowego (44.06.44.22_NAC-r0) View attachment 104515 Brak jeszcze informacji w liście zmian. Pobieram i zaktualizuję to natychmiast w ciągu najbliższych 2 godzin.
Ciągle otrzymuję błędy. Prosi mnie o sprawdzenie połączenia. Jednak pobieranie map działa. Czy ktoś ma bezpośredni link do pobrania, ponieważ aplikacja Peugeota to strata czasu.

#50 ·
#52 ·
Najnowsza aktualizacja oprogramowania układowego/systemu/ekranu dotykowego dla NAC Wave 4 była hostowana na serwerach Amazon CloudFront, pod adresem https://ds4emloty3shq.cloudfront.ne...ware-version/PSA_ovip-int-firmware-version_44-06-44-22_NAC-r0_NAC_EUR_WAVE4.tar i od wczoraj daje błąd.
Dziwne, że jest teraz tak wiele problemów z tą aktualizacją. Zaktualizowałem mojego 508 z tą wersją jakiś czas temu i zainstalował się bez żadnych problemów?

#55 ·
Właśnie zainstalowałem tę samą aktualizację oprogramowania ekranu dotykowego (44.06.44.22_NAC-r0) w moim C5 Aircross, w tym Kartografię (14.0.0-r0), ale w ogóle nie widzę żadnych zmian lol - zabawne - zajęło mi to 40 minut siedzenia w samochodzie z włączonym silnikiem. Zrobiłem: 1. pobrałem oprogramowanie aktualizacji systemu mac/win dla citroena / peugeota 2. pobiera aktualizację 3. następnie musisz upuścić plik aktualizacji na pendrive (musi mieć minimum 32 GB) 4. włączasz silnik, podłączasz go do portu USB w samochodzie 5. po prostu klikasz tak tak tak i pozwalasz na instalację - zajmie to łącznie do 40 minut, jeśli zdecydujesz się również na aktualizację map kartograficznych

#57 ·
Zastanawiam się, czy gdybym miał Maca, pobrałbym go pomyślnie. Tutaj wszystko Windows.
Spróbuj tego, chociaż nie sądzę, żeby to miało znaczenie - nawet jeśli używasz pliku Windows, musisz upuścić go na pendrive - a następnie podłączyć go do portu USB w samochodzie - od tego momentu nie ma to znaczenia - teoretycznie możesz pobrać plik Mac i upuścić go na pendrive, a następnie podłączyć go do samochodu :D

#59 ·
#60 ·
Niestety, rozpocząłem nową instalację we wtorek wieczorem. Nie zadziałało i zatrzymało się w jednej trzeciej drogi. Teraz, ponieważ nie mogę pobrać i zaktualizować ekranu dotykowego, system informacyjno-rozrywkowy w moim samochodzie jest martwy. Co naprawdę irytuje, to fakt, że nie można wrócić do poprzedniej wersji. Rozmawiałem z obsługą klienta Peugeota (nie) i zachowują się tak, jakby nic się nie działo. Jeśli nie zostanie to wkrótce naprawione, samochód zostanie zwrócony, a płatności wstrzymane.

#61 ·
Niestety, rozpocząłem nową instalację we wtorek wieczorem. Nie zadziałało i zatrzymało się w jednej trzeciej. Teraz, ponieważ nie mogę pobrać i zaktualizować ekranu dotykowego, system informacyjno-rozrywkowy w moim samochodzie jest martwy. Co naprawdę mnie irytuje, to to, że nie można wrócić do poprzedniej wersji. Rozmawiałem z obsługą klienta Peugeota (nie) i zachowują się tak, jakby nic się nie działo. Jeśli nie zostanie to wkrótce naprawione, samochód zostanie zwrócony, a płatności wstrzymane.
Jeśli to pomoże, uzyskałem poprzednie wersje stąd: Aktualizacje NAC/RCC/RCE - Wave 4 (google.com)
Przynajmniej może to pozwolić na pobranie poprzedniej wersji w celu jej aktualizacji.