Peugeot Forums banner
Status
Not open for further replies.
21 - 40 of 58 Posts
Discussion starter · #22 ·
Dostałem instrukcję kodowania z ServiceBox, więc przystąpię do okablowania... Może to w końcu dojdzie do skutku. Później zamieszczę szczegółowe informacje, jak to zrobić.

Save
Och, i trochę później wujek google, proszę bardzo, instrukcja instalacji również dla 3008/5008! Oto dowód, że numer części 16 475 801 80 działa dla 3008/5008. Teraz, gdybyśmy tylko mogli jakoś znaleźć instrukcję kodowania... Załączony dokument odnosi się do innego dokumentu dotyczącego kodowania (NOT_3809_DIAGBOX_Caméra_De_Recul_180°.pdf), którego nie udało mi się zlokalizować.
Cześć,
Czy masz dokumenty dla visio park 2? Miałem już visio park 1 :), dzięki

Zmodernizowałem visio park 1 u lokalnego dealera Peugeota w wersji Active i wszystko działa dobrze. Kilka miesięcy wcześniej nie było to możliwe, ponieważ Peugeot nie dostarczał oprogramowania do kodowania dealerom. Pytałem o visio park 2, ale powiedziano mi, że nie można tego zrobić.

Discussion starter · #28 ·
Instrukcja kodowania jest dostępna tutaj w internecie:

Save
Discussion starter · #29 · (Edited)
Również, patrząc na schematy samochodu, który ma tylną kamerę, możemy zobaczyć, że przewód ZE05B jest rozdzielony do kamery cofania (7533). Tylko po to, aby potwierdzić, że to rzeczywiście ten przewód powinien być połączony...

Czy ktoś wie, czy ten zestaw zadziałałby w Vauxhall Grandland X, ponieważ zauważyłem, że numer części kamery jest taki sam jak w Grandlands?

Save
Czy ktoś wie, czy ten zestaw zadziała w Vauxhall Grandland X, ponieważ zauważyłem, że numer części kamery jest taki sam jak w Grandlands?
Biorąc pod uwagę, że Grandland X to tylko 3008 w przebraniu, istnieje bardzo duża szansa, że ​​zadziała.

Naprawdę trzeba będzie przestudiować różne schematy okablowania i części 3008 / Grandland X, aby to sprawdzić.

• Like
Reactions: Marc308
Save
Skoro Grandland X to tylko 3008 w przebraniu, istnieje bardzo duża szansa, że tak się stanie.

Naprawdę trzeba będzie przestudiować różne schematy okablowania i części 3008 / Grandland X, aby to sprawdzić.
Dzięki za odpowiedź. Mam nadzieję, że ktoś będzie miał te informacje, ponieważ nie mam do nich dostępu.

Znalazłem to, więc wygląda na to, że jest nadzieja
94549

Save
Skoro Grandland X to tylko 3008 w przebraniu, istnieje bardzo duża szansa, że tak będzie.

Mam nadzieję, że ktoś na forum będzie miał dostęp do tych informacji, ponieważ salony samochodowe wydają się tego nie wiedzieć.

Save
Mam nadzieję, że ktoś na forum będzie miał dostęp do tych informacji, ponieważ salony samochodowe wydają się tego nie wiedzieć.
Salony samochodowe nie będą zainteresowane takim zapytaniem - chcą tylko serwisować/naprawiać samochody, a nie angażować się w potencjalny problem, jakim jest doposażanie sprzętu takiego jak ten.

• Like
Reactions: Marc308
Save
Dealer nie będzie zainteresowany takim zapytaniem - chcą tylko serwisować / naprawiać samochody, a nie angażować się w potencjalny ból głowy, jakim jest doposażanie w sprzęt tego typu.
Zgadza się. Muszę tylko wiedzieć, czy to możliwe, zanim zamówię zestaw i znajdę kogoś, kto to zrobi.

Save
Dzięki, ale wolę za to nie płacić. Poczekam, żeby zobaczyć, czy ktoś wie, czy można to zrobić, ponieważ zestaw ma dobrą cenę.

Save
21 - 40 of 58 Posts
Status
Not open for further replies.
You have insufficient privileges to reply here.