Czy widziałeś tę holenderską stronę internetową:
https://bartebben.com/parts/peugeot/307/electrical-system/ecu.html Ten BSI dla tego zestawu ECU wygląda jak Twój:
Peugeot 307 Ecu second hand | large used car part stock Nie jestem jednak pewien, czy jest to właściwy zestaw dla Twojego samochodu, ponieważ jest on przeznaczony do silnika 1.6l, a Ty powiedziałeś, że Twój silnik to E10, co przypuszczam, że jest w rzeczywistości EW10 (EW10J4), czyli 2.0l. Myślę, że musisz sprawdzić swój ECU, aby znaleźć producenta i numer części. BSI powinno mieć również numer części z tyłu. Jeśli możesz uzyskać oba numery części, warto wysłać e-mail do tej firmy, aby sprawdzić, czy mogą pomóc.
Przyjrzałem się bliżej Twoim zdjęciom BSI i jestem trochę zaskoczony, że Twój rewirer Peugeota był w stanie uruchomić test diagnostyczny. Większość bezpieczników w BSI ma niewłaściwy rozmiar, a kilka jest przepalonych. Co najważniejsze, bezpieczniki (bezpieczniki 10 i 18), które zasilają złącze diagnostyczne, wydają się być przepalone. Myślę, że ktoś miał w przeszłości problemy z różnymi akcesoriami i zamieniał bezpieczniki. Jeśli te bezpieczniki są trudne do zdobycia w Twoim kraju, ktoś mógł przylutować drut bezpiecznikowy do pinów pod korpusem bezpiecznika.
Jeśli przyjrzysz się uważnie swoim zdjęciom BSI, zobaczysz, że na obudowie pod każdym bezpiecznikiem znajduje się numer. Bezpieczniki są numerowane od lewej do prawej w następujący sposób: 15 1 9 18 14 2 5 17 16 4 24 10 23 11 luka 12 7. Szczegóły dotyczące bezpieczników można znaleźć na stronie
Skrzynka bezpieczników Peugeot 307 pokazano zarówno skrzynki bezpieczników silnika, jak i przedziału pasażerskiego (BSI) - patrz - skrzynka bezpieczników przedziału pasażerskiego typ 1.