Peugeot Forums banner
Status
Not open for further replies.

Moje funkcje wspomagania parkowania były ukryte - Jak mogę aktywować tę funkcję?

36K views 30 replies 18 participants last post by  Xraymania  
#1 ·
Z jakiegoś powodu funkcja wspomagania parkowania mojego 3008 była ukryta. Nie mam pojęcia, jak aktywować tę funkcję. Czy ktoś wie, jak to zrobić? I czy ktoś wie, co to za oprogramowanie?
94339

#2 ·
Czy na pewno asystent parkowania jest zamontowany w Twoim modelu 3008? Nie sądzę, żeby był montowany w każdym samochodzie.

Save
#3 ·
Jak stwierdzono tylko w samochodach najwyższej klasy ... Strona 209 instrukcji obsługi 3008

Save
#6 ·
To tylko narzędzie, które współpracuje z Adruino, aby skonfigurować Twój NAC podczas modernizacji. Nie aktywuje magicznie żadnej funkcji, jeśli samochód nie ma do tego sprzętu. Dotyczy to również tylko NAC, a aktywacja może być również wymagana w BSI, ponownie, jeśli samochód ma sprzęt dla tej opcji.

#17 ·
tozna może być aktywowane za pomocą arduino+mcp2515 :) w NAC/AAS/DAE/BSI
Cześć,

Zastanawiam się, czy masz jakąś wiedzę na temat programowania przez konsolę lub włączania przez Diagbox?
Włączyłem automatyczne parkowanie w BSI za pomocą mojego arduino, ale myślę, że muszę również zaprogramować DEA i AAS.
Niestety usunęli wątek na forum-peugeot, więc teraz nie mogę iść dalej.

Mam autentyczny Diagbox, kupiłem również token, ale nie ma gdzie go włączyć w Diagbox.

#14 ·
Za pomocą tego narzędzia możesz odblokować konfigurację, ponieważ obliczy ono dla Ciebie SEED i odczyta lub wyśle ramki/strefy za pomocą terminala lub napisze własne oprogramowanie lub użyje terminala YAT z programowalnymi przyciskami...

#28 ·
Czy mogę znaleźć angielską wersję oprogramowania i instrukcji?
Czy można go użyć do zmiany innych rzeczy, takich jak domyślny tryb jazdy?
Czy można włączyć aktywny tempomat? Myślę, że samochód ma wszystkie potrzebne czujniki.
Inne funkcje z modelu GT, które można włączyć w wersji innej niż GT?

#29 ·
Czy mogę znaleźć angielską wersję oprogramowania i instrukcji? Czy można go użyć do zmiany innych rzeczy, takich jak domyślny tryb jazdy? Czy można włączyć aktywny tempomat? Myślę, że samochód ma wszystkie potrzebne czujniki. Inne funkcje z modelu GT, które można włączyć w wersji innej niż GT?
mogę spróbować przesłać plik PDF do Google Translate, aby uzyskać angielską wersję instrukcji

Status
Not open for further replies.
You have insufficient privileges to reply here.