Z jakiegoś powodu funkcja wspomagania parkowania mojego 3008 była ukryta. Nie mam pojęcia, jak aktywować tę funkcję. Czy ktoś wie, jak to zrobić? I czy ktoś wie, co to za oprogramowanie?
Jestem gotów ci zapłacić. Czy możesz to zrobić online?Problem nie tkwi tylko w oprogramowaniu, trzeba znać się trochę na inżynierii motoryzacyjnej, 200 usd Bro!
Skąd wziąłeś to oprogramowanie?Z jakiegoś powodu funkcja parkowania w moim 3008 była ukryta. Nie mam pojęcia, jak aktywować tę funkcję. Czy ktoś wie, jak to zrobić? I czy ktoś wie, co to za oprogramowanie? View attachment 94339
Jestem z Wietnamu, mogęSpecyfikacja Peugeot 3008 Allure w moim kraju ma zainstalowany sprzęt, ale oprogramowanie nie jest aktywowane. Czy ktoś wie, gdzie mogę kupić oprogramowanie do aktywacji funkcji park assist?
Cześć,tozna może być aktywowane za pomocą arduino+mcp2515w NAC/AAS/DAE/BSI
Cześć,Oto mój przewodnik, jak aktywować asystenta parkowania w 3008 II
mogę spróbować przesłać plik PDF do Google Translate, aby uzyskać angielską wersję instrukcjiCzy mogę znaleźć angielską wersję oprogramowania i instrukcji? Czy można go użyć do zmiany innych rzeczy, takich jak domyślny tryb jazdy? Czy można włączyć aktywny tempomat? Myślę, że samochód ma wszystkie potrzebne czujniki. Inne funkcje z modelu GT, które można włączyć w wersji innej niż GT?