Peugeot Forums banner
Status
Not open for further replies.

Jak mogę znaleźć numer części do mojego samochodu?

1 reading
26K views 17 replies 8 participants last post by  Gibbo  
#1 ·
To może być dziwne pytanie, nie jestem pewien. Czy mój samochód ma numer części, abym mógł znaleźć odpowiednie części? Jeśli tak, jak mogę znaleźć ten numer? Dzięki

#9 ·
Ciekawe miejsce, ten Service Box. Widzę mnóstwo numerów części w formacie xxx xx, ale kiedy widzę numer części wpisany na częściach mojego 407, wszystkie zaczynają się od 96xxxxxx. Czy jest jakiś sposób, aby to pojawiło się w Service Box, z numerem części 96xxxxxx? Dzięki.

#11 ·
Czy numer części to rzeczywiście 96xxxx?? Mogę sprawdzić w serwisie Servicebox, co tam jest napisane.

Save
#12 ·
czy numer części to faktycznie 96xxxx?? Mogę sprawdzić w servicebox i zobaczyć, co mówi
Cześć Trem1,

To było właściwie dość ogólne pytanie. Mam dostęp do servicebox, ale widzę numery części w innym formacie w servicebox, jak opisano wcześniej w wątku, ale rzeczywista część prawie zawsze ma 96, po której następuje kilka numerów. Sądzę, że prefiks 96 jest specyficzny dla Peugeota:confused:

Dzięki.

#13 ·
Spróbuj Google dla numeru, który często prowadzi do dostawcy z odniesieniem krzyżowym do numeru PSA

Save
#15 ·
hi

Czy skrzynka serwisowa już działa? Próbowałem kilka razy, ale nie mogłem się zalogować.
Czy jest jakiś inny sposób, aby sprawdzić numery części? Wielkie dzięki

#16 ·
Cześć wszystkim,

Czy ktoś mógłby mi pomóc w sprawie skrzynki serwisowej? Nie mogę już do niej wejść ani ponownie się zarejestrować. Czy jest jakaś alternatywa? Wielkie dzięki.:thumb:

Status
Not open for further replies.
You have insufficient privileges to reply here.