Czy korzystanie z telefonu komórkowego naprawdę dużo kosztuje, czy też lepiej byłoby jej używać swojego małego TomToma, gdy zajdzie taka potrzeba?
Właśnie znalazłem to na Amazon.... może być najłatwiejsze w użyciu dla niej, gdy będzie tego potrzebować:Mapy Google domyślnie nie mogą być używane w trybie offline, ponieważ są pobierane podczas korzystania z nich, więc zużywają sporo danych. Otrzymujesz lepsze informacje o ruchu drogowym, ale to również zużywa Twoje dane.
Moim zdaniem zawsze lepsza byłaby samodzielna nawigacja, taka jak Garmin, otrzymujesz bezpłatne aktualizacje map, a większość z nich ma również informacje o ruchu drogowym.
Kolejny głos na "Here". To oprogramowanie do routingu używane przez większość producentów samochodów, w tym Peugeota. :thumb: Używałem go na całym świecie bez problemu.Używam świetnej mapy offline Sat Nav o nazwie Here we go, możesz pobrać mapę przez Wi-Fi, a następnie wyłączyć tryb online i używać jako nawigacji satelitarnej, zarówno w Sklepie Play, jak i IOS. Używam jej tutaj w Wielkiej Brytanii i używałem jej w Ameryce i Niemczech, po prostu pobierając mapę dla tego obszaru, w którym się znajduję, a następnie po zakończeniu usuwając ją, aby nie zajmowała miejsca w pamięci telefonu, nie ma również ograniczeń co do tego, które kraje można pobrać.
Myślę, że przechodzi przez konfigurację całkowicie tak, jakby Twój telefon miał kartę SIM lub zamierzasz z niej skorzystać.Więc tak naprawdę działałoby to również na tanim tablecie.
Ale patrząc, dlaczego potrzebuje dostępu do aparatu, tożsamości, kalendarza, kontaktów, zdjęć, informacji o połączeniu Bluetooth i informacji o połączeniach?