Peugeot Forums banner

Aktualizacja nawigacji

Tags
sat nav
3.2K views 3 replies 4 participants last post by  Brilec  
#1 ·
Cześć
Czy ktoś wie, jak zaktualizować nawigację, mój system działa na SMEG5.41.B.R4

mapa w wersji DbDw_303/Gr411
CD 26413
Szukałem aktualizacji map na stronie Peugeota, ale wydaje się, że nie mogę przejść do punktu, w którym wprowadzam numer VIN pojazdu
Pomoc byłaby bardzo mile widziana
Dzięki

#2 ·
Czy możesz zainstalować aplikację aktualizacji Peugeota dla Win/Mac? Nie jestem pewien, czy to działa z SMEG czy tylko z RCC/NAC...

#3 ·
Cześć
Czy ktoś wie, jak zaktualizować nawigację? Mój system działa na SMEG5.41.B.R4

wersja mapy DbDw_303/Gr411
CD 26413
Szukałem aktualizacji map na stronie Peugeota, ale wydaje się, że nie mogę przejść do punktu, w którym wprowadzam numer VIN pojazdu
Pomoc byłaby bardzo mile widziana
Dzięki
Przeczytaj temat aktualizacji SMEG na górze tego forum - link do najnowszych map jest wspomniany na stronie 125 - będziesz potrzebować programu JAVA ze strony 1 oraz instrukcji aktualizacji. Kod aktywacyjny jest generowany przy użyciu pliku danych w aktualizacji i Twojego kodu VIN - jest więc unikalny dla samochodu i aktualizacji map. Będziesz potrzebować 7-Zip do rozpakowania pobranego pliku aktualizacji - wszystko jest szczegółowo opisane w podforum. UWAGA: będziesz musiał poświęcić jedną z map (na przykład Europę Wschodnią), ponieważ rozmiar pliku aktualizacji jest większy niż dostępna przestrzeń pamięci w jednostce SMEG

#4 ·

Warto najpierw sprawdzić tutaj, czy można uzyskać bezpłatną aktualizację od Peugeota, w tym kod bezpieczeństwa.