Peugeot Forums banner

Aplikacje Peugeot

27K views 13 replies 9 participants last post by  gaaboy  
#1 ·

Czy komuś udało się rozgryźć połączone aplikacje i z nich korzystać? Jeśli tak, jakieś informacje jak to zrobić? Załączone zdjęcia pokazują błąd, który otrzymuję i aplikacje, które pozornie w ogóle się nie łączą.

#2 ·
View attachment 60657

View attachment 60665

Czy komuś udało się rozgryźć połączone aplikacje i z nich korzystać? Jeśli tak, jakieś informacje jak to zrobić, zdjęcia pokazują błąd, który otrzymuję i aplikacje, które pozornie w ogóle się nie łączą
Zdaje się, że pamiętam wpis w jednym z innych wątków dotyczący połączonych aplikacji. Sugerowano, że Peugeot ma poważny problem z brakiem możliwości połączenia i że nad tym pracują.

Z przyjemnością dam się poprawić, jeśli ktoś ma jakieś inne szczegóły.

#3 ·
Nie, Phil, masz rację.

Ładuje się do 86%, a następnie przechodzi do ekranu błędu w języku francuskim.

Peugeot wie, że występuje problem z jego głównym serwerem i pracuje nad nim.

Zamierzam spróbować połączyć się raz w miesiącu, mając nadzieję, że pewnego dnia zostanie to naprawione.

#4 ·
Nie, Phil, masz rację.

Ładuje się do 86%, a następnie przechodzi do ekranu błędu w języku francuskim.

Peugeot wie, że występuje problem z jego głównym serwerem i pracuje nad nim.

Spróbuję połączyć się raz w miesiącu, mając nadzieję, że pewnego dnia zostanie to naprawione.
Beau, czy korzystanie lub pobieranie tych aplikacji jest płatne !!

#7 ·
Wszyscy jesteśmy w tym momencie z tą opcją w 3008. Nie widziałem, żeby utknął na 86%, ale próbowałem połączyć się z Wi-Fi i widzę to samo co ty.

Nadal nie mogę do końca zrozumieć, co ta opcja 'ostatecznie' ma zapewnić. Wiadomość mówi, co już możemy zrobić z aplikacją MyPeugeot na naszych smartfonach:

Przedłuż swoje wrażenia z jazdy dzięki aplikacji 'MyPEUGEOT APP' ze swojego smartfona.
- Śledź szczegóły jazdy (mile, zużycie paliwa, …)
- Otrzymuj powiadomienia o nadchodzącej konserwacji

#9 ·
Szybko przez to przejrzałem i w zasadzie to te same informacje co informacje połączone z TomTom: cena benzyny, parking i ruch drogowy.

Myślę, że można by również dodać: radia internetowe, bezpośrednie połączenie z Internetem z MyPeugeot (więc nie potrzebujesz telefonu przez Bluetooth, aby pobrać informacje) itp.
Wielu mogłoby dodać Spotify lub Deezer premium jak BMW?

#10 ·
Szybko to obejrzałem i w zasadzie są to te same informacje co informacje TomTom: cena benzyny, parking i ruch drogowy.

Myślę, że można by również dodać: radia internetowe, bezpośrednie połączenie z internetem do MyPeugeot (więc nie potrzebujesz telefonu przez Bluetooth, aby pobrać informacje) itp.
Wielu mogłoby dodać Spotify lub Deezer premium jak BMW?
A może po prostu mogliby to uruchomić i poinformować swoich klientów!!