Peugeot Forums banner

Peugeot 308 Wejście Aux 2

47K views 7 replies 6 participants last post by  lukeloop  
#1 ·
Znalazłem wejście aux, no cóż, zakładam, że to wejście aux w schowku. Czerwone i białe żeńskie porty, przyniosłem AUX, który ma męskie czerwone i białe oraz AUX do mojego telefonu. Podłączyłem je i próbowałem odtwarzać muzykę i nie słyszę dźwięku, próbowałem wielu różnych kabli, a także próbowałem podłączyć adapter Bluetooth, aby połączyć mój telefon przez Bluetooth i odtwarzać muzykę. Czy ktoś wie, co zrobić, czy to strata czasu?

P.S. Czy są jakieś stereofoniczne radia z Bluetooth do Peugeota 308, które mogę kupić na eBayu itp.?

#2 ·
Cześć,

Możesz kupić moduł Bluetooth osobno na eBay. Następnie musisz podłączyć go do tyłu stereo za pomocą złącza blokowego z tyłu.

Będziesz musiał wyjąć radio, aby się do niego dostać.

Jeśli Bluetooth nie jest jeszcze włączony, musisz to zrobić za pośrednictwem Planet.

Spójrz na Mapę Planet na tym forum, aby znaleźć kogoś w Twojej okolicy, kto może to dla Ciebie zrobić.

Kiedy masz już radio wyjęte, spójrz i sprawdź, czy kabel biegnący z wnętrza schowka jest rzeczywiście podłączony.

Będzie wyglądał mniej więcej tak:

Image

Mam nadzieję, że to pomoże!!

Garry

#5 ·
Cześć,

Możesz kupić moduł Bluetooth osobno na eBay. Następnie musisz podłączyć go do tyłu stereo za pomocą złącza blokowego z tyłu.

Będziesz musiał wyjąć radio, aby się do niego dostać.

Jeśli Bluetooth nie jest jeszcze włączony, musisz to zrobić za pośrednictwem Planet.

Sprawdź na mapie Planet na tym forum, czy w Twojej okolicy jest ktoś, kto może to dla Ciebie zrobić.

Kiedy masz wyjęte stereo, spójrz i sprawdź, czy kabel biegnący z wnętrza schowka jest rzeczywiście podłączony.

Będzie wyglądał mniej więcej tak:

Image

Mam nadzieję, że to pomoże!!

Garry
Gdzie mogę kupić te moduły Bluetooth do mojego stereo?

#7 ·
Cześć! Kupiłem Peugeota 308 kilka tygodni temu i mam ten sam problem! To mój pierwszy samochód i oczywiście chciałbym mieć Aux, więc kiedy to zobaczyłem, byłem podekscytowany, ale z przewodów nie było żadnego dźwięku! Czy ktoś znalazł rozwiązanie? Mam adapter Bluetooth, który łączy się z częstotliwościami radiowymi, ale podczas odtwarzania muzyki w tle słychać tylko trzaski. Szukałem pomocy wszędzie

#8 ·
Cześć! Kupiłem Peugeota 308 zaledwie kilka tygodni temu i mam ten sam problem! To mój pierwszy samochód i oczywiście chciałbym mieć Aux, więc kiedy to zobaczyłem, byłem podekscytowany, ale z przewodów nie było żadnego dźwięku! Czy ktoś znalazł rozwiązanie? Mam adapter Bluetooth, który łączy się z częstotliwościami radiowymi, ale w tle słychać tylko trzaski podczas odtwarzania muzyki. Szukałem pomocy wszędzie
Próbowałem kabla RCA do lightning do mojego iphone'a 13, wybrałem AUX 2, ale niestety nie było dźwięku. Wszelka pomoc bardzo mile widziana.