Peugeot Forums banner
41 - 56 of 56 Posts
Próbowałem, ale otrzymałem komunikat o braku wykrytych nośników, teraz opcja ponownego pobrania w przypadku uszkodzenia lub czegoś jest wyszarzona. nac wAVE 2.

Zauważam, że folder SWL nie został umieszczony w głównym katalogu pamięci USB, ale znajduje się w podfolderze o nazwie wersji nac. Czy powinienem umieścić SWL w głównym katalogu i spróbować ponownie?

Komunikat "brak plików multimedialnych" pojawia się tylko dlatego, że na pendrive'ie USB nie ma żadnych plików audio/wideo. Aktualizacja powinna wkrótce się rozpocząć.

Ale ponieważ najnowsze oprogramowanie układowe 21.08.90.52_NAC-r0 ponownie nie ma statusu PUB, prawdopodobnie potrzebujesz cyfrowej licencji/klucza na pendrive'ie USB. Musisz znać UIN (20-cyfrowy numer szesnastkowy), numer seryjny swojego systemu informacyjno-rozrywkowego, aby pobrać go z (zastąp ...):
Code:
https://majestic-web.mpsa.com/mjf00-web/rest/LicenseDownload?mediaVersion=001315031666020829&uin=...

Więc było to krótko w PUB, czy fakt, że teraz go nie ma, oznacza inny problem?

Mam klucz licencyjny w osobnym folderze o nazwie "licencja",

Udało mi się również pobrać tar za pomocą adresu URL w pliku dziennika, zauważam, że znajduje się w nim plik z informacjami o aktualizacji, którego nie ma na pendrive'ie wyprodukowanym przez oprogramowanie.

Czy powinienem być gotowy do pracy z pendrive'em i tymi dwoma folderami w katalogu głównym "SWL" "Licencja"?

Tak, foldery "SWL" i "license" muszą znajdować się w folderze głównym dysku flash USB. Plik "UpdateInfo.xml" również powinien znajdować się w folderze głównym, ale nie sądzę, żeby to robiło jakąś różnicę.

Należy pamiętać, że klucz licencyjny jest unikalny dla Twojego samochodu (uin/numer seryjny, 20-cyfrowa liczba szesnastkowa) i wersji oprogramowania układowego, którą próbujesz zainstalować (MediaVersion/UpdateID, 18-cyfrowa liczba), więc nie możesz używać starszych licencji.

Czy uważasz, że fakt, że oprogramowanie aktualizacyjne Peugeota umieściło folder swl w folderze "PSA_ovip-int-firmware-version_21-08-90-52_NAC-r0_NAC_EUR_WAVE2" na pendrive'ie, był błędem i być może dlatego ponownie usunięto status PUB?

"Brak plików multimedialnych" oznacza tylko, że na pendrive'ie USB nie ma żadnych plików audio/wideo. Aktualizacja powinna rozpocząć się wkrótce.

Ale ponieważ najnowsze oprogramowanie układowe 21.08.90.52_NAC-r0 nie jest ponownie w statusie PUB, prawdopodobnie potrzebujesz cyfrowej licencji/klucza na pendrive'ie USB. Musisz znać UIN (20-cyfrowy numer szesnastkowy), numer seryjny swojego systemu informacyjno-rozrywkowego, aby go pobrać z (zastąp ...):
Code:
https://majestic-web.mpsa.com/mjf00-web/rest/LicenseDownload?mediaVersion=001315031666020829&uin=...
Gdzie znajdziemy UIN systemu informacyjno-rozrywkowego?
Dzięki!

Właśnie miałem kolejną nieudaną próbę na moim 2019 208 A9. „Niezgodny ze sprzętem”. Oto, co zrobiłem. Daj mi znać, gdzie popełniłem błąd.
1- Załadowałem plik Export Config na mój pendrive
2- Skopiowałem UIN
3- Skopiowałem i wkleiłem powyższy adres URL, a następnie usunąłem ... i zastąpiłem go moim UIN, nacisnąłem enter. Pobrano plik licencji.
4- Pobrano aktualizację 21.08.90.52_NAC-r0 i otwarto plik TAR
5- Wyczyszczono pendrive i sformatowano jako FAT32
6- Dodano folder SWL i plik UpdateInfo do pendrive
7- Utworzono folder License na pendrive i umieszczono w nim plik licencji
8- Wyczyściłem pendrive za pomocą CleanMyMac (nowa wersja z wbudowanym CleanMyDrive)
9- Wysunięto pendrive z komputera
10- Umieszczono pendrive w otworze USB. Otrzymano zwykły komunikat „brak nośnika”, a następnie komunikat o niezgodności.
Oto zdjęcie układu mojego pendrive'a
Image

Miałem kolejną nieudaną próbę na moim 2019 208 A9. „Niezgodny ze sprzętem”. Oto, co zrobiłem. Daj mi znać, gdzie popełniłem błąd.
1- Załadowałem plik konfiguracji eksportu na mój pendrive
2- Skopiowałem UIN
3- Skopiowałem i wkleiłem powyższy adres URL, a następnie usunąłem ... i zastąpiłem go moim UIN, nacisnąłem enter. Pobrano plik licencji.
4- Pobrano aktualizację 21.08.90.52_NAC-r0 i otworzono plik TAR
5- Wyczyszczono pendrive i sformatowano jako FAT32
6- Dodano folder SWL i plik UpdateInfo do pendrive
7- Utworzono folder License na pendrive i umieszczono w nim plik licencji
8- Wyczyściłem pendrive za pomocą CleanMyMac (nowa wersja z wbudowanym CleanMyDrive)
9- Wysunięto pendrive z komputera
10- Umieszczono pendrive w otworze USB. Otrzymałem zwykły komunikat „brak nośnika”, a następnie komunikat o niezgodności.
Oto zdjęcie układu mojego pendrive'a View attachment 123980
Widzę, że masz stary, z problemem z certyfikatem. Jest przeterminowany.

Może ten nowy, zadziała dla ciebie;

41 - 56 of 56 Posts