Cześć. Czy ktoś zamontował androida mekede w 308sw? Czy pasuje?
Dzięki
Dzięki
Cześć SecretPotato. Kupiłem M700S do mojego 308 SW z 2012 roku. Powinienem go dostać w przyszłym tygodniu. Oglądając film tego gościa, postanowiłem kupić model z większą pamięcią. Chciałem również kupić kamerę cofania, ale nie znalazłem tej, której szukam wśród tych znalezionych na Aliexpress. W praktyce chciałbym kamerę cofania wbudowaną w klamkę tylnej klapy bagażnika. To nie tak, że przypadkiem możesz podać mi jakieś linki.Niedawno zamontowałem model M300S w moim 308 z 2009 roku. Kupiłem go na Aliexpress, dotarł w 10 dni. Możesz również dostać nowsze modele do nowszych modeli 308.
Dostajesz mnóstwo kabli z jednostką centralną, ale nie musisz ich wszystkich używać. Na początku jest to trochę onieśmielające, ale jest to plug and play i w większości przypadków możesz podłączyć tylko jedną rzecz do jednego konkretnego gniazda.
Jeśli chcesz również kamerę cofania i kamerę samochodową, zamów ją razem z jednostką centralną.
Kupiłem dodatkowy dekoder CANBUS, ale nie jest to konieczność, ponieważ nie daje tak wielu dodatkowych informacji, jak miałem nadzieję. Istnieje już mniejsza wersja dekodera CANBUS dołączona do urządzenia.
Sterowanie z kierownicy działa, dźwięk jest świetny, a dzięki dekoderowi CANBUS zachowujesz również elementy sterowania wyświetlaczem wielofunkcyjnym.
Dopasowanie jest świetne. Nie przylega do deski rozdzielczej, ponieważ wystaje około centymetra, ale wygląda dość standardowo. Wymagana jest niewielka modyfikacja, aby go dopasować. Musisz odciąć kilka plastikowych elementów, aby wpasował się na miejsce, ale nie są one niezbędne i nawet jeśli zdecydujesz się włożyć oryginalny zestaw stereo z powrotem, dopasują się bez problemu.
Oto film pokazujący, co należy usunąć jako pierwsze:, a następnie po raz drugi:Urządzenie na filmie to inny, starszy model, ale kroki instalacji samego urządzenia są takie same. Musisz pewnie wepchnąć urządzenie na miejsce, aby wskoczyło.
Oto film tego samego gościa instalującego urządzenie M300S:Jeśli masz jakieś pytania, po prostu pytaj, chętnie pomogę.