Peugeot Forums banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
14 Posts
Discussion Starter #1
Hello,
By any chance, has anyone been able to repair the indicator stalk and then replaced the whole system with any problems ?
Once back on, the side lights have decided to stay on... and the indicator still doesn’t work...
Would love to hear from you if you have any solutions,
Thanks a million !
 

·
Registered
Joined
·
1,832 Posts
There are people on Ebay that can repair them or offer service / exchange units.

You can also get the plunger repair kit for a floppy inducator stalk.

I have made one good COMM 2000 unit out of two faulty ones in the past.

Be warned - if you break the COMM 2000 unit attempting a repair you will be unable to start the car as the immobiliser circuit runs via the COMM unit!

Also if the 206 has ESP fitted the steering angle sensor is inside the COMM 2000 unit & should be recalibrated with Planet after fitment.
 

·
Registered
Joined
·
14 Posts
Discussion Starter #3
Thank you for your reply, we have the repair kit but the indicator still isn’t working, lights work however, hopefully we can find a solution...
 

·
Registered
Joined
·
1,832 Posts
Carefully take it apart again & recheck your work / everything is correctly plugged in.

IIRC there are some small flat ribbon cables inside that are easy to miss / not reconnect correctly.
 

·
Registered
Joined
·
14 Posts
Discussion Starter #5
Tried it again but no charge sadly, looking to get another indicator stalk to see if that makes a difference.
Thanks again for your help.
 
1 - 5 of 5 Posts
Top