Peugeot Forums banner

1 - 20 of 28 Posts

·
Registered
Joined
·
144 Posts
Discussion Starter #1
Dont know if anyone has had this problem
install pp2000 update it everything working fine
shut down laptop turn it back on run pp and it says interface not connected pp will shut down
no matter what i do (unless i am doing something wrong) can not get it to find interface again
only way i can get it working is to reinstall pp2000
any one any ideas
thanks in advance
Don

ps lap top is running windows 7 with xp on vmware
 
D

·
Guest
Joined
·
0 Posts
Dont know if anyone has had this problem
install pp2000 update it everything working fine
shut down laptop turn it back on run pp and it says interface not connected pp will shut down
no matter what i do (unless i am doing something wrong) can not get it to find interface again
only way i can get it working is to reinstall pp2000
any one any ideas
thanks in advance
Don

ps lap top is running windows 7 with xp on vmware
I'll be interested if anyone has an answer. I'm running 7 aswell. Looking for a way to run Planet.
 

·
Registered
Joined
·
9,733 Posts
Most problems i have noticed is with 7 , i personally have never had any problems with pp as long as its on xp only , i actually changed my newest laptop from 7 to xp so i could run diagnostics of it,
i think "john_h" had it going on 7 with no problems maybe ask him.
 

·
Registered
Joined
·
126 Posts
Dont know if anyone has had this problem
install pp2000 update it everything working fine
shut down laptop turn it back on run pp and it says interface not connected pp will shut down
no matter what i do (unless i am doing something wrong) can not get it to find interface again
only way i can get it working is to reinstall pp2000
any one any ideas
thanks in advance
Don

ps lap top is running windows 7 with xp on vmware

I found this via google search.

I am having exactly the same problem, apart from I am running it on a XP laptop.

Any ideas how to fix this problem?
 

·
Moderator
Joined
·
12,075 Posts
There's your problem, you can't just uninstall, it leaves legacy files.

I've said it before, the best way is to start with a clean install of XP.

Partition the hard drive and leave a 10Gb partition if you can.

Install XP, patch it then use Norton Ghost or PING to make an image of the blank XP.

Then install Planet or Diagbox. If it goes wrong it only takes five minutes to "restore" XP back to the virgin state.
 

·
Registered
Joined
·
5,916 Posts
There's your problem, you can't just uninstall, it leaves legacy files.

I've said it before, the best way is to start with a clean install of XP.

Partition the hard drive and leave a 10Gb partition if you can.

Install XP, patch it then use Norton Ghost or PING to make an image of the blank XP.

Then install Planet or Diagbox. If it goes wrong it only takes five minutes to "restore" XP back to the virgin state.
I have two hard drive images, one is XP with PP2000 installed, the other is XP with Diagbox installed. If I'm doing a diagnostic on an older car I reinstate the PP2000 image, newer cars I reinstate the diagbox image.
 

·
Registered
Joined
·
126 Posts
There's your problem, you can't just uninstall, it leaves legacy files.

I've said it before, the best way is to start with a clean install of XP.

Partition the hard drive and leave a 10Gb partition if you can.

Install XP, patch it then use Norton Ghost or PING to make an image of the blank XP.

Then install Planet or Diagbox. If it goes wrong it only takes five minutes to "restore" XP back to the virgin state.
So if I do a system restore I should be able to sort it out... Rightio

Not heard of norton ghost or ping... And I wouldn't know how to partition it oops ...


Sent from AutoGuide.com Free App
 

·
Registered
Joined
·
593 Posts
urmm. can i just check you have the interface connected?
usb to laptop and wire to unit. all plugged up.?

i get this error when going on planet without the interface connected.:thumb:
 

·
Registered
Joined
·
126 Posts
urmm. can i just check you have the interface connected?
usb to laptop and wire to unit. all plugged up.?

i get this error when going on planet without the interface connected.:thumb:


Thank you so much for replying... I am still struggling and really need it sorted!
Yeah, all connected USB to laptop, wire to interface, green light is on... :-(


Sent from AutoGuide.com Free App
 

·
Registered
Joined
·
1,860 Posts
So if I do a system restore I should be able to sort it out... Rightio

Not heard of norton ghost or ping... And I wouldn't know how to partition it oops ...


Sent from AutoGuide.com Free App
Norton ghost is software you can buy it on eBay or amazon made by Symantec

Partition is when you have one hard drive and make the PC think you have two or more what operating system is on your laptop


Sent from AutoGuide.com App
 

·
Registered
Joined
·
126 Posts
Norton ghost is software you can buy it on eBay or amazon made by Symantec

Partition is when you have one hard drive and make the PC think you have two or more what operating system is on your laptop


Sent from AutoGuide.com App
On the laptop I've been trying is XP pro Service pack 3. Now trying to install diagbox on my windows 7 machine.
How do you set up a partition?
 
1 - 20 of 28 Posts
Top