Peugeot Forums banner
21 - 40 of 46 Posts
Myślę, że Twój problem zostanie rozwiązany tylko przez pobranie Peugeota, może się to zdarzyć tylko w jeden sposób, przez dealera Peugeota.

Zakodowałem wtryskiwacze, mimo że komputer silnika nie mógł zostać skonfigurowany, a samochód będzie działał, ale w trybie awaryjnym, ponieważ samochód widzi problem z konfiguracją. Jeśli nie możesz zakodować swoich wtryskiwaczy, masz poważny problem, który nie zostanie rozwiązany na tym forum, bardzo mi przykro to mówić.

Discussion starter · #24 ·
Wtryskiwacze są już skonfigurowane. Teraz ustaw błąd ECU, ponieważ nie wiem, jak skonfigurować. Jak ustawić parametry ECU? Czy muszę iść do nowych części?

Discussion starter · #29 ·
Potrzebuję pomocy przy konfiguracji ECU 206 1.6 hdi 2006 bez fap. Którą opcję powinienem wybrać?

Skrzynia biegów: krótka czy długa?

Dodatkowe ogrzewanie: brak ogrzewania / rury lub świece żarowe typu pisak.. / palnik sterowany przez bsi

ZARZĄDZANIE chłodzeniem silnika: grupa wentylatorów mono-poleceniem przez rozdzielacz / Bi-speed

Klasa alternatora: Klasa 8 / Klasa 15

Układ nadwozia: pompa 206/206cc z drugą generacją składanego głosowania i obliczaniem aktywacji Diesla

Potrzebuję pomocy przy konfiguracji ECU 206 1.6 hdi 2006 bez fap
którą opcję powinienem wybrać?

Skrzynia biegów: krótka czy długa?

Dodatkowe ogrzewanie: brak ogrzewania / rury lub świece żarowe typu ołówkowego / palnik sterowany przez bsi

ZARZĄDZANIE chłodzeniem silnika: grupa wentylatorów mono-command przez dzielnik / Bi-speed

Klasa alternatora: Klasa 8 / Klasa 15

Układ nadwozia: pompa 206/206cc z drugą generacją składanego głosowania i obliczaniem aktywacji Diesla
Odpowiedzi w kolorze czerwonym

Discussion starter · #36 ·
to czy konfiguracje dla 206 1.6 hdi są takie same?
Prędkości skrzyni: DŁUGIE
Dodatkowe ogrzewanie: BRAK DODATKOWEGO OGRZEWANIA
ZARZĄDZANIE chłodzeniem silnika:
zespół wentylatora DWIE PRĘDKOŚCI
czujnik ciśnienia dla klimatyzacji: przełącznik ciśnienia liniowego
Klasa alternatora: Klasa 15
KONFIGURACJA nadwozia??
Aktywne bezpieczeństwo: abx multipleksowane lub esp to
Kontrola stabilności: obecna
Regulacja prędkości: Brak
Skrzynia biegów: manualna skrzynia biegów

tak więc brakuje mi nadwozia

Discussion starter · #38 ·
4 ---- 206 z pompą 2. generacji (wtyczka w kolanku) fapos2, wtryskiwacze zi 12 bez kalkulatora Dodatek do oleju napędowego

21 - 40 of 46 Posts