Peugeot Forums banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter #1
Greetings from Australia, I have a 2007 model 407 wagon 2 litre diesel, It has the loom for the Nomad module but where does it mount? Microphone is no issue it obvious where it goes I just need the module location please.

Stereo enabled and showing the phone on the screen, fully understand the connectors on the rear and Aux 2 is already enabled. IF necessary I will wire the Aux 1 and 2 together into one connector.

Thanks.
 

·
Registered
Joined
·
82 Posts
Greetings from an ex-Aussie.

I’d like to know more about this too. This should bump your question back up so it gets seen.
 

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter #3
No problem, microphone turned up last week (whilst I was on hols) and will get into to it this coming weekend. Wiring is already in the car from new so I will look for the white connector that mates to the nomad unit and try that out!
 

·
Registered
Joined
·
82 Posts
No problem, microphone turned up last week (whilst I was on hols) and will get into to it this coming weekend. Wiring is already in the car from new so I will look for the white connector that mates to the nomad unit and try that out!
If you take pictures of what you figure out, that would be much appreciated.
 

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter #5
No sign of it under the dash above the pedals so I suspect its under the central console, The bin beside you but on the floor which is logically the most difficult place and the most logical place to put it!
 

·
Registered
Joined
·
14,880 Posts
On a UK car the nomad modules sit in a bracket beside the BSI in 207 307 C2 etc but not sure on 407 never removed 1 from these i would expect it to mount there on a 407 too though as peugeot/citroen wiring is pretty standard there are 2 types though and they are not interchangable
 

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter #7
Interesting, post enabling the bluetooth the cruise control lower/bottom function / option did not work and RDS was always enabled. Poor error control in the CAN software, not thinking highly of the developers of this presently.

Now, post fitment of the microphone the cruise now works or am I going mad.

Still looking for where to mount the unit and have not given up. Dearly want to pair my phone to the stereo!
 
1 - 7 of 7 Posts
Top