Peugeot Forums banner

Najnowsza wersja map nawigacyjnych?

4.3K views 2 replies 2 participants last post by  gradealison  
#1 ·
Cześć - jestem nowy na tym forum i właśnie odebrałem e-208 GT Premium ex demonstracyjny. Mówił mi, żebym zaktualizował oprogramowanie układowe i mapy. Udało mi się zaktualizować oprogramowanie układowe, ale nie jestem pewien, czy zaktualizowałem mapy w tym samym czasie, czy nie.... prosił mnie o aktualizację map, ale kiedy pobrałem i włożyłem ten sam USB, który wykonał oprogramowanie układowe, aktualizacja się nie powiodła.

Mapy w nawigacji mówią
Mapa Eur: CI-TT-PSA.P6CNS.U-MAP.EUR.NDS.8.0.0
Mapa UK 15.05.2020

Czy odnoszą się one do tego pobrania, które jest na USB?
Kartografia (11.1.0-r0)

Trochę kręcę się w kółko - wszelkie rady mile widziane.

#2 ·
Cześć - Jestem nowy na tym forum i właśnie odebrałem e-208 GT Premium ex demonstrator. Powiedział mi, żebym zaktualizował oprogramowanie układowe i mapy. Udało mi się zaktualizować oprogramowanie układowe, ale nie jestem pewien, czy zaktualizowałem mapy w tym samym czasie, czy nie.... Prosił mnie o aktualizację map, ale kiedy pobrałem i włożyłem ten sam USB, który zrobił oprogramowanie układowe, aktualizacja się nie powiodła.

Mapy w nawigacji mówią
Mapa Eur: CI-TT-PSA.P6CNS.U-MAP.EUR.NDS.8.0.0
Mapa UK 15.05.2020

Czy odnoszą się one do tego pobrania, które jest na USB?
Kartografia (11.1.0-r0)

Trochę kręcę się w kółko - wszelkie rady mile widziane.
Twoja aktualizacja jest rzeczywiście najnowsza, czyli 11.1.0-r0. Jednak mapy, które masz w samochodzie, czyli NDS 8.0.0, nie są najnowsze.
Powinno być NDS-11.1.0 i mieć mapy z datą 10.09.2021.
Myślę, że będziesz musiał spróbować pobrać go ponownie i spróbować jeszcze raz.
Kiedy pobrałem to, map_eur_11.1.0-r0_armv7a.ipk, z serwera Peugeota, była to aktualizacja tylko map, więc bez zmian w oprogramowaniu układowym ekranu dotykowego.

#3 ·
Twoja aktualizacja jest rzeczywiście najnowsza, czyli 11.1.0-r0. Jednak mapowanie, które masz w samochodzie, czyli NDS 8.0.0, nie jest najnowsze.
Powinno to być NDS-11.1.0 i mieć mapy z datą 10.09.2021.
Myślę, że będziesz musiał spróbować pobrać go ponownie i spróbować jeszcze raz.
Kiedy pobrałem to, map_eur_11.1.0-r0_armv7a.ipk, z serwera Peugeota, była to tylko aktualizacja mapowania, więc bez zmian w oprogramowaniu układowym ekranu dotykowego.
Dzięki za radę. Spróbuję jeszcze raz