Peugeot Forums banner

Siatka ładunkowa

8.3K views 10 replies 5 participants last post by  AceM  
#1 ·
Oryginalna siatka bagażowa do bagażnika Peugeot 308 5 drzwi i 3008. Nowa. 7568HN

#2 ·
Czy ktoś wie, czy to pasuje do nowego 3008? Przydałoby mi się jedno, ale nie zamierzałem płacić 200 funtów! Spójrz na to na eBay: https://www.ebay.co.uk/itm/152010343030 Oryginalna siatka bagażnika Peugeot 308 5 drzwi i 3008. Nowa. 7568HN
Kupiłem jeden z tych na eBay do mojego starego 3008. Pasuje idealnie. Przeniosłem go do nowego samochodu i nadal pasuje. Lepiej niż płacenie pełnej ceny Peugeota, która jest wygórowana za kawałek siatki.

#4 ·
Dzięki Yorky, zamówię jeden teraz. To jest siatka, mata do bagażnika i gumowe maty, które mam - teraz potrzebuję tylko samochodu!
Shamilit1 - Czy zamówiłeś siatkę bagażową z linku, który podałeś? Czy dobrze pasuje?

Mam siatkę ze starego C4 Grand Picasso i ze względu na położenie 4 pierścieni w bagażniku 3008, ta siatka ma tendencję do siedzenia wyżej. Cieńsze przedmioty nie są tak naprawdę utrzymywane na miejscu przez siatkę. Mam inną siatkę w moim Clio, więc spróbuję tego w weekend.

Byłbym zainteresowany, czy część 7568HN pasowała idealnie?

#5 ·
Moja istniejąca siatka bagażnika, pasuje w miarę dobrze do bagażnika mojego 3008, ale czarne pierścienie na podłodze bagażnika są dość wysoko, a siatka nie utrzymuje smuklejszych przedmiotów na miejscu. Zobacz załączone zdjęcie.

Czy ktoś ma oficjalną siatkę bagażnika Peugeot 3008 za 16/17 funtów? Czy pasuje ona lub leży inaczej niż moja?

Dzięki

Attachments

#6 ·
Moja istniejąca siatka bagażowa, pasuje w miarę do bagażnika mojego 3008, ale czarne pierścienie na podłodze bagażnika siedzą dość wysoko, a siatka nie utrzymuje smuklejszych przedmiotów na miejscu. Zobacz załączone zdjęcie.

Czy ktoś ma oficjalną siatkę bagażową Peugeot 3008 za 16/17 funtów? Czy pasuje ona inaczej niż moja?

Dzięki
Kiedy w przyszłym miesiącu ogarnę swój samochód, zamierzam znaleźć kilka małych pierścieni D w B&Q i zamontować je na regulowanej podłodze bagażnika, aby smuklejsze przedmioty były trzymane bezpieczniej, tak jak w starym 3008.

#8 ·
Dziękuję za wyjaśnienie.

#10 ·
Myślę, że większość sprzedawanych 'Cargo Nets' jest do siebie bardzo podobna, tzn. prawie taka sama. Miałem jedną dostarczoną z moim Audi TT, której używałem w Evoque i która jest teraz używana w 3008 i trzyma wszystko na miejscu, ilekroć jej używałem.