Oryginalna siatka bagażowa do bagażnika Peugeot 308 5 drzwi i 3008. Nowa. 7568HN
Kupiłem jeden z tych na eBay do mojego starego 3008. Pasuje idealnie. Przeniosłem go do nowego samochodu i nadal pasuje. Lepiej niż płacenie pełnej ceny Peugeota, która jest wygórowana za kawałek siatki.Czy ktoś wie, czy to pasuje do nowego 3008? Przydałoby mi się jedno, ale nie zamierzałem płacić 200 funtów! Spójrz na to na eBay: https://www.ebay.co.uk/itm/152010343030 Oryginalna siatka bagażnika Peugeot 308 5 drzwi i 3008. Nowa. 7568HN
Shamilit1 - Czy zamówiłeś siatkę bagażową z linku, który podałeś? Czy dobrze pasuje?Dzięki Yorky, zamówię jeden teraz. To jest siatka, mata do bagażnika i gumowe maty, które mam - teraz potrzebuję tylko samochodu!
Kiedy w przyszłym miesiącu ogarnę swój samochód, zamierzam znaleźć kilka małych pierścieni D w B&Q i zamontować je na regulowanej podłodze bagażnika, aby smuklejsze przedmioty były trzymane bezpieczniej, tak jak w starym 3008.Moja istniejąca siatka bagażowa, pasuje w miarę do bagażnika mojego 3008, ale czarne pierścienie na podłodze bagażnika siedzą dość wysoko, a siatka nie utrzymuje smuklejszych przedmiotów na miejscu. Zobacz załączone zdjęcie.
Czy ktoś ma oficjalną siatkę bagażową Peugeot 3008 za 16/17 funtów? Czy pasuje ona inaczej niż moja?
Dzięki