Peugeot Forums banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #1
Hi recently had Bsi unit virginised due to water damage . Original fault was dash lights and stop on with side lights on . With pp2000 plugged in it picks up the ecu but bsi comes back as not replying . Can anybody help
 

·
Registered
Joined
·
9,725 Posts
Was the work done or are you doing it? Does car run? if you done work did you use pp2000 to tell it that it had a new BSI through replacement parts?
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #3
Hi recently had Bsi unit virginised due to water damage . Original fault was dash lights and stop on with side lights on . With pp2000 plugged in it picks up the ecu but bsi comes back as not replying . Can anybody help
Doing work myself. Starter motor will turn but engine will not start . No control of lights, wipers , indicaters etc.
Originally a whisp of smoke came from bsi unit . car would run then radio packed up intermittent faults started on wipers and light and dashboard . Then it packed up with headlights on and dash lights on along with the stop light .Did not have diagnostic check as the smoke from unit and the following faults . Sent unit off for repair some arching was found and water damage. Tech able to retrieve code off unit so software was not corrupted .
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #5
got it a couple of days ago. Only picks up engine ecu on global and no reply on bsi , dash and audio. still
 

·
Registered
Joined
·
9,725 Posts
Check with davidireland on here , but i would think with pp2000 you would have to tell the car through replacement parts that its had a new BSI , but check with him first.
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #8
Original plan failed. Got second hand ecu,bsi & key and transponder from a breakers. Installed new units . All seemed ok . Car would not start . Pluged in pp2000 came up with Pump module locked. Is this a problem with the immobiliser? Any suggestions
 
1 - 8 of 8 Posts
Top