Moje oświetlenie ambientowe (wokół uchwytu na kubek itp.) działa tylko wtedy, gdy otwieram drzwi, a gdy tylko włączę zapłon, gaśnie. Jestem pewien, że powinno świecić cały czas podczas jazdy z włączonymi światłami, prawda?
Dzięki Idler! Próbowałem zarówno w trybie auto, jak i manualnym. Dziwna rzecz jest taka, że kiedy wchodzę w ustawienia komfortu, w ogóle nie ma opcji oświetlenia ambient. Prawie tak, jakbym go w ogóle nie miał, ale na pewno mam i kiedyś działał.Powinno być włączone, gdy włączone są reflektory @Jamesf472, czy masz reflektory w trybie auto, czy włączyłeś je ręcznie (nie jestem pewien, czy to robi jakąś różnicę)?
Wejdź w Ustawienia pojazdu/Komfort na ekranie dotykowym i sprawdź, czy oświetlenie ambient jest włączone i ma pożądaną jasność. Jeśli jest już włączone, spróbuj je wyłączyć i włączyć ponownie.
Miałem podobny problem z moim i włączanie i wyłączanie 'trybów nastroju' (Relaks/Wzmocnienie) wydawało się rozwiązywać mój problem. Niektóre z tych rzeczy od czasu do czasu wydają się mieć własny umysł, grzebanie przy ustawieniach i opcjach wydaje się to w większości leczyć.
To Allure, 2020 FasbackJaki masz model @Jamesf472 ?
Koloru oświetlenia otoczenia nie można zmienić w 508, chyba że zrobisz to sam.U mnie to samo. Właśnie dostałem swój dzisiaj. Może działa tylko wtedy, gdy włączone są reflektory, spróbuję tego jutro
Czy udało Ci się to naprawić? Mam ten sam problem.Właśnie dostałem 2024 2008 gt, oświetlenie ambientu nie działa i na wyświetlaczu informacyjnym nic nie ma, poza zmianą koloru, co jest głupie, bo nie działa. Jakieś pomysły?
Ok fajnie, więc czy to była aktualizacja od dealera, czy wymieniłeś moduł bsi? Czy masz dokładną fakturę za pracę? Dzięki wielkie.Dealer Peugeota zrobił to bez problemu.
Ok, czy nie mamy prawa zażądać faktury, a także właściciela?Aktualizacja pochodziła od dealera, bez faktury, ponieważ samochód był jeszcze na gwarancji