Peugeot Forums banner
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
406 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Since i am waiting for my planet clone my mate read what he could with his bosch reader and i had the following-

1446 additive system tank empty
1442 additive system faulty
0571 brake light switch (cleared fine)
1448 particle filter (cleared fine after particle filter clean)
1537 accelerator pedal position sensor 2 signal improbable (cleared fine)
0190 rail pressure signal too high (that will be the tuning box!)
1435 additive system cannot add additive
61 fuel tank filler cap open circuit

Checked the additive and it was 1/2 full-added another litre of DPX42 anyway.
I have cleaned the particle filter (had an intermittent filter blocked warning) and that is now fine-like a new car now!
Counter was reset to zero for the additive but the errors return.
This morning i have checked the fuel filler cap sensor and it reads 15 ohms cap on or off so another will be here this afternoon. Could that be the problem with the additive system?
 

·
Registered
Joined
·
406 Posts
Discussion Starter · #3 ·
unit has arrived and seems to work ok! Any ideas how to carry out a forced regen?
Need some operating instructions!
 

·
Registered
Joined
·
406 Posts
Discussion Starter · #4 ·
sussed out the re gen although i am getting a mis match on ecu and car model. Seen someone had the same problem some where?
 

·
Registered
Joined
·
406 Posts
Discussion Starter · #6 ·
went ok i think-although it freaked me out when the car started doing it's own thing going to 3000 and then 4000 rpm!
 
1 - 4 of 4 Posts
Top