Peugeot Forums banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
13 Posts
Discussion Starter #1
Hello I'm new so hope I have found the rite place to post. I have got a 307 hdi 136 and I bought it off my mother and she bought it from new. I have had the car about 6 months now. I have been getting the wonderfully common anti pollution fault come up, but only when I put my foot down and get into the higher revs. Some times it's k but also when go out the first couple of mile the turbo will just stop working sometimes. but If I turn engine off and back on will work again straight away fine. Also just before i brought the car my mum had three of the injectors replaced don't know if this could have anything to do with it. It was sounding a little rough from cold start but soon changes just put that down to the injectors needing to bed in. If anyone would have any idea what could be causing this or any tips it would be much appreciated thank you
 
D

·
Guest
Joined
·
0 Posts
You'd know if the injectors had failed. A it wouldn't start and B there would be problems with running all the time. You've wasted that money!
Get to a dealer or a good specialist. There is also software updates that cure alot on that engine.

Sent from AutoGuide.com Free App
 

·
Registered
Joined
·
13 Posts
Discussion Starter #4
The injectors were changed because they needed to be changed 3 of them went completely on motorway but didn't know if they should hav updated ecu when they changed them or what don't really know that much about it
 
1 - 4 of 4 Posts
Top