Peugeot Forums banner

3008 Tylne siedzenia

5K views 3 replies 3 participants last post by  chopper1192  
#1 ·
Cześć,
Zastanawiałem się, czy ktoś mógłby mi pomóc ustalić, czy tylne siedzenia 3008 byłyby wygodne dla 3 dorosłych osób na około 3-godzinną podróż.
Mam mieszane uczucia z niektórych stron z recenzjami w sieci, gdzie niektórzy twierdzą, że nie będzie to problem, ale inni mówią, że tylko 2 osoby dorosłe naprawdę zmieszczą się z tyłu.
Każda pomoc byłaby wspaniała
Dzięki

#2 ·
308 (mam jeden) i 3008 (miałem dobry fotel) majstrowały na Goodwood Festival of Speed, a mój własny dealer ---- oba mają najgorszą przestrzeń na nogi z tyłu, z wielu samochodów, w których siedziałem. Jeden ma być HATCHBACKIEM RODZINNYM, a drugi ma być MPV/People Carrier/Crossover. Nie mam problemu z szerokością, ale !! przy fotelu kierowcy w mojej najlepszej pozycji do jazdy z tyłu nie ma miejsca na nogi dla pasażerów. Dotyczy to prawie tak samo za przednim fotelem pasażera zarówno w 308, jak i 3008!!!!

#3 ·
Cześć,
Zastanawiałem się tylko, czy ktoś mógłby mi pomóc ustalić, czy tylne siedzenia 3008 pomieściłyby wygodnie 3 dorosłych na około 3-godzinną podróż.
Mam mieszane uczucia z niektórych witryn recenzenckich w sieci, z których niektóre stwierdzają, że nie będzie to problem, ale inne mówią, że tylko 2 dorosłych naprawdę pasuje z tyłu.
Wszelka pomoc byłaby wspaniała
Dzięki
W przeciwieństwie do dorosłych, którzy nie dorośli...?

G
#4 ·
Przestrzeń na nogi z tyłu jest w najlepszym razie przeciętna we wszystkich nowoczesnych pugach, z wyjątkiem 4007. W obronie 3008 Peugeot opisuje go jako kompaktowy crossover, a nie samochód rodzinny, a crossovery w pewnym stopniu istnieją, aby zaspokoić potrzebę mody tak samo jak praktyczną niszę.

Zakładając, że dorośli w ogóle się zmieszczą, będzie dobrze.