Peugeot Forums banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #1
I'm wondering if you can help me with a problem with my 2009 207 1.4 HDi. It cuts out on me on a regular basis. This can be when I'm starting or while driving the car cuts out and it takes several seconds until I get a couple of beeps and the anti-pollution fault up. Most times that it cuts out when driving is just after I've been through a roundabout for some reason. Once i bring the car to a halt and switch off the ignition it always starts again (so far) as if nothing was wrong, same when it when starting it will start then cut out straight away but starts no problem 2nd time. EML always on when it cuts out but disappears when restarted. It is intermittent and can go 2 to 3 days with it not doing it driving 60 to 70 miles a day.
Garage says there are no codes stored in the ECU so not sure what's wrong
 

·
Registered
Joined
·
123 Posts
If the engine management light goes on I would think it must be putting out codes. Could be anything otherwise. My mates Renult megane car had similar odd cut outs, it was the air compressor seizing on the drive pulley as it wasnt gassed properly and was seizing up. Then he had similar problems when a coil pack started failing. Need to get it scanned properly.


Sent from my SM-G930F using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #3
Its a weird one. I think the EML is actually only on as the car has stalled and engine is off. Same way its on before you start it because as soon as you start it disappears after 5 seconds as normal and no codes saved.
My gut feeling is its a fuel issue (pressure regulator?, sensor?) but as you say it could be anything. Hoping to get a PP scan shortly.
 
1 - 4 of 4 Posts
Top