Moje radio nie działa. Usunąłem deskę rozdzielczą, aby uzyskać dostęp do skrzynki bezpieczników. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, który bezpiecznik jest przeznaczony do radia i wyświetlacza cyfrowego? Dzięki, Chris
Moje radio nie działa. Usunąłem deskę rozdzielczą, aby uzyskać dostęp do skrzynki bezpieczników. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, który bezpiecznik jest przeznaczony do radia i wyświetlacza cyfrowego? Dzięki, Chris
Dziękuję. Zaczynam myśleć, że problem z radiem wynika z tego, że wyjąłem akumulator. Próbuję zrestartować BSI. Myślę, że mogłem nie zastosować się do obecnej procedury restartu. Może to nie jest bezpiecznik. Nowe pojazdy są takie skomplikowane. Doceniam, że słyszałeś 😊
Dziękuję, ponowne uruchomienie BSI było idealne. Niestety radio wciąż nie działa. Zabiorę vana do elektryka samochodowego. Drugi schemat nie pasuje do mojej skrzynki bezpieczników. Naprawdę doceniam twoją pomoc. 👍👍
Related Threads
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
Peugeot Forums
members
376K
Since
2005
A forum community dedicated for all Peugeot owners and enthusiasts. Come join the discussion about performance, reviews, reliability, modifications, troubleshooting, maintenance, for all models.