Peugeot Forums banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
88 Posts
Discussion Starter #1
My 2008 1.6 VTI sw has started sounding like it has a slight misfire at low speeds in first and second gear. Starts fine and idles fine, i have just fixed an anti theft fault which also threw up a cam timing fault when plugged in. I have read that this could be anything from spark plugs to HPFP. Today after a long run to Manchester it showed engine management t system fault for about 5 minutes but this disappeared after switching off and restarting.

Any help would be greatly appreciated
 

·
Registered
Joined
·
870 Posts
could be anything but you can clean your dephaser solenoids for free, one on the front one on the rear which you need to remove the throttle body/air filter housing #4
Peugeot 207cc depollution fault! - Peugeot Forums

do you know if its had a chain swap at any point, i beleive the original tensioner was beefed up, if you can easily press it with your thumb its scrap.
 

·
Registered
Joined
·
88 Posts
Discussion Starter #5
To my knowledge it hasn't had a chain swap, i don't know if it makes a difference but this issue stays for a few days then the eml light goes off for a few days and is ok
 

·
Registered
Joined
·
88 Posts
Discussion Starter #6
Can anybody help with this I have had no response from the two people that cover the Burnley area on the planet map, can anyone recommend a trusted knowledgeable garage local to Burnley otherwise I will have to send it to Peugeot. Bit gutted haven't even had a response from guys on planet map hate lining Peugeot's pockets ....

Cheers guys
 
1 - 8 of 8 Posts
Top