Peugeot Forums banner

navigation

  1. MyPeugeot App Problems...

    308 (2014+)
    Hi downloaded the MyPeugeot App entered my VIN number all goes it correctly but when I go to the ‘Maintenance’ section it tells me that it’s unable to retrieve the start date of my vehicles warranty to display it. Has any one else has this problem? And when I go to purchase the speed camera...
  2. Navigtion Update Says - No updates

    General Discussion
    I recently bought an used Peugeot 3008 (2017) from Peugeot franchise and the Navigation system on it was never updated by previous owner. But when I go to the Navigation system update pager here. It says that there are no updates avaible. But I know that there are multiple updates considering...
  3. Old RT6 firmware update (2.05)

    508 (2011-18)
    Hello everyone, hope you're all doing good. I own a 508 2011 which has a 2.05 firmware that is incapable of map updating. I've got my hands on the newest 2.86 firmware but I've read that big jump between firmware versions could cause issues. Does anyone have a working download link for a...
  4. 407 - Maps

    Audio (Sound) and Multimedia
    Hello! I'm trying to find Peugot 407 (RT4) 2016-2020 (Any Between 2016-2020) Maps. The price for the maps from Peugot are ridiculously high. I've tried searching for them online but when i tried one of them it started calculating route and was stuck doing so. Any help appriceated!
  5. Dashboard electronics intermittently failing in different ways

    3008 (2016 & prior)
    I have a Peugeot 3008 Allure 64 reg Has anyone come across the following issue with the navigation/electronics? I have a variety of intermittent faults. They can present together or individually: The reversing camera stays on continuously once you move into a drive gear The radio stays on for...
  6. GPS position missing

    2008 (2013-2019)
    Hi, I have a Peugeot 2008 2014-model where the navigation has stopped to work. I.e. the GPS positioning is not working. Is this a malfunction from the antenna/GPS reciever? Where is the antenna located? Can it be caused by "irred" contacts Can a software upgrade help here Any other ideas?
Top