indicators not working - Peugeot Forums
Peugeot Forums - Peueot - Citroen Community
Home :: Peugeot Forums :: Rules :: Articles :: About Us :: Partner Vendors :: Advertise


Go Back   Peugeot Forums > Peugeot Models > Vans
PeugeotForums.com is the premier Peugeot All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 15-09-11, 02:23 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 4
Default indicators not working

hi my names mark i live in thorne near doncaster i have a 52 partner 600lx im having problems with indicators which are not working on the outside hazzards which are not working on the outside wipers that are slow to stop and fuel gauge which is reading half when its empty ,ive had BSI sent away and it come back no fault and cost me 60 quid for the pleasure, ive checked wires earths and switches,please could anyone point me in the right direction
fleck 82 is offline   Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 15-09-11, 02:32 PM   #2
Inactive User
 
john_h's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Gateshead - Tyne and Wear
Posts: 4,512
Default

could be a comm2000 fault...this unit sits behind your steering wheel and houses the stalks that controls indicators and wipers.



john_h is offline   Quick reply to this message
Old 15-09-11, 03:03 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 4
Default

thanks john whats it look like and can it be tested?sorry if im doing all this wrong its 1st time ive been on these sites
fleck 82 is offline   Quick reply to this message
 
Old 15-09-11, 06:23 PM   #4
Inactive User
 
john_h's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Gateshead - Tyne and Wear
Posts: 4,512
Default

nah nah its fine and oh btw welcome

cant really test it, a connection to a peugeot planet (dealership tool) can do a scan and might pick up faults.



john_h is offline   Quick reply to this message
Old 15-09-11, 08:17 PM   #5
davidireland
Guest
 
Posts: n/a
Default

Have you had a windscreen fitted lately?
  Quick reply to this message
Old 15-09-11, 09:52 PM   #6
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 4
Default

david ive just bought van dont no weva its had w/screen fitted by previous why d y ask?
fleck 82 is offline   Quick reply to this message
Old 16-09-11, 08:17 PM   #7
davidireland
Guest
 
Posts: n/a
Default

The bsi may have taken water after a windscreen was fitted. I've had quite a few with these problems.
The bottom of the screen requires some serious sealing to stop it leaking.
  Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
 

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Peugeot Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 01:16 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.