Site Problems ? - Peugeot Forums
Peugeot Forums - Peueot - Citroen Community
Home :: Peugeot Forums :: Rules :: Articles :: About Us :: Partner Vendors :: Advertise


Go Back   Peugeot Forums > Announcements, Comments, Help > Peugeotforums.com Forum Technical Support or Site Issues
PeugeotForums.com is the premier Peugeot All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-02-15, 09:26 AM   #1
Senior Member
 
storeman's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Oldham, UK
Posts: 5,905
Default Site Problems ?

The forum seems very slow and getting lots of database errors when trying to read threads. Another thing I noticed is when I choose new posts there are nine pages. I visit the forum regularly and usually only see around three pages of new posts.

Nothing has changed at my end and using Waterfox browser (64bit version of firefox) which tends to be a bit faster than firefox, chrome and IE.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
storeman is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-02-15, 12:09 PM   #2
Moderator
 
Gibbo's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Southport
Posts: 11,576
Default

Yep, I had the same problems this morning. Seems better now.
__________________
Planet Diags: Sefton - Merseyside
Gibbo is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 10-02-15, 04:04 PM   #3
Moderator
 
trem1's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: south shields,tyneside
Posts: 4,992
Default

Im not getting any errors, but i also use the 'new posts' and have 11 pages worth. Its like its not clearing properly
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

2004 Iron Grey 136bhp 2.0 hdi SE .........Written off
2006 Icelandic Grey 136bhp 2.0HDI SE......Written off
2006 Silver 136bhp 2.0hdi SE......Current car
Join us on FB "Peugeot 407 uk"
trem1 is online now   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 10-02-15, 05:04 PM   #4
Administrator
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 377
Default

Please let us know if the issue continues or gets worse, thanks.


Marie,
community support
Administrator is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 13-02-15, 11:55 PM   #5
Senior Member
 
storeman's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Oldham, UK
Posts: 5,905
Default

The database errors have cleared up but the new posts still has way too many pages.

I clicked on the new posts link and found out there were 12 pages of new posts, many of which I have already opened to find no new posts to the thread since last reading. I went in every forum and marked the forum as read, shut down the browser and re-opened it, clicked on new posts again and still 12 pages of apparently new posts.

It's getting to the point were I'm getting tired of opening threads that don't have any new posts and give up, possibly missing a genuine new post from someone with a problem I may be able to help with.

Does the same with Chrome, Internet Explorer & Waterfox browsers
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Last edited by storeman; 13-02-15 at 11:57 PM.
storeman is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 14-02-15, 07:03 AM   #6
Senior Member
 
storeman's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Oldham, UK
Posts: 5,905
Default

Maybe been sorted. Only got one page of new posts this morning with a few posts
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
storeman is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 14-02-15, 08:21 AM   #7
Inactive User
 
Join Date: Mar 2014
Location: Helston Cornwall
Posts: 522
Default

Had no problems using iPad with Safari (not tapatalk app) usually on for 30 minutes twice a day.
__________________
Nick


308 SW 2.0 HDI 136 FAP SE Dec 2009.
nickcc is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Peugeot Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 06:58 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.