Difficulty accessing forum - Peugeot Forums
Peugeot Forums - Peueot - Citroen Community
Home :: Peugeot Forums :: Rules :: Articles :: About Us :: Partner Vendors :: Advertise


Go Back   Peugeot Forums > Announcements, Comments, Help > Peugeotforums.com Forum Technical Support or Site Issues
PeugeotForums.com is the premier Peugeot All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Like Tree3Likes

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 26-09-18, 04:10 PM   #1
Moderator
 
trem1's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: south shields,tyneside
Posts: 4,992
Default Difficulty accessing forum

Over the last 2 days i've had a few occasions on my pc running w10 with chrome, that the site hasnt loaded and leaves me hanging. In pic 1 it shows limited options,on other occasions it loads fine and all my usual options are there. Any ideas??
Attached Thumbnails
capture.jpg   capture-2.jpg  
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

2004 Iron Grey 136bhp 2.0 hdi SE .........Written off
2006 Icelandic Grey 136bhp 2.0HDI SE......Written off
2006 Silver 136bhp 2.0hdi SE......Current car
Join us on FB "Peugeot 407 uk"
trem1 is online now   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 26-09-18, 04:30 PM   #2
Super Moderator
 
stevoxsi's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: N.Ireland
Posts: 1,722
Default

This has been happening to me too using chrome on my phone mostly.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


Have owned: '00 Speedfight2 50cc '96 106 1.5d Escapade '97 306 1.9d D-turbo '99 306 1.9d D-turbo '03 307 2.0hdi 110 Rapier '06 307 2.0hdi 136 XSI '04 Peugeot 206 2.0hdi XSI
stevoxsi is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 26-09-18, 04:35 PM   #3
Moderator
 
trem1's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: south shields,tyneside
Posts: 4,992
Default

Quote:
Originally Posted by stevoxsi View Post
This has been happening to me too using chrome on my phone mostly.
I use tapatalk on my phone/tablet and no issue
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

2004 Iron Grey 136bhp 2.0 hdi SE .........Written off
2006 Icelandic Grey 136bhp 2.0HDI SE......Written off
2006 Silver 136bhp 2.0hdi SE......Current car
Join us on FB "Peugeot 407 uk"
trem1 is online now   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 26-09-18, 04:36 PM   #4
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: falkirk
Posts: 13,915
Default

Happening to me too microsoft done an update recently most likely compatibility issue as usual
__________________
assume nothing check everything twice !!
reliable406 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 26-09-18, 04:48 PM   #5
Senior Member
 
Join Date: Mar 2018
Location: Cornwall
Posts: 117
Default

ok on my MacBook running Safari..
__________________
Owned R1, 206,207,306,407
Hyundai Kona
steve9007 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 26-09-18, 05:55 PM   #6
Moderator
 
windy1603's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Hertfordshire
Posts: 5,410
Default

Same issue here I think its Google related as bottom bar shows waiting for fundingchoices.google.com.

I have found if i cancel the page and refresh second time it works fine
__________________
DS5 DSport 2.0 HDI 2012, 107 1.0 Urban 2006, 208 1.6 e-HDI Feline 2014, Suzuki RGV 250M 1989 (Money Pit)
windy1603 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 26-09-18, 06:28 PM   #7
Administrator
 
Beau's Avatar
 
Join Date: Feb 2017
Location: Cardiff
Posts: 2,402
Default

No issues here running Safari on my iMac Pro.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


3008 SUV GT Line 1.2 Auto Nimbus Grey
Beau is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 26-09-18, 06:32 PM   #8
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: falkirk
Posts: 13,915
Default

Its fine if you refresh the page but its a pain having to do that after a while
__________________
assume nothing check everything twice !!
reliable406 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 26-09-18, 07:24 PM   #9
Senior Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: Jersey CI
Posts: 2,368
Default

No problem with Win 10 and Edge. I have had to give up Chrome because of several issues - a pity, because it used to be so good, but now Edge has the edge
IanML is online now   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 27-09-18, 12:10 PM   #10
Moderator
 
Gibbo's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Southport
Posts: 11,576
Default

Me too. Same error as Windy:

Chrome (the latest version that got pushed out last week) & Windows 7

Attached Thumbnails
scr.jpg  
__________________
Planet Diags: Sefton - Merseyside
Gibbo is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Peugeot Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 07:12 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.