BT Home Hub Crashed - Peugeot Forums
Peugeot Forums - Peueot - Citroen Community
Home :: Peugeot Forums :: Rules :: Articles :: About Us :: Partner Vendors :: Advertise


Go Back   Peugeot Forums > General > Off-topic
PeugeotForums.com is the premier Peugeot All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Like Tree1Likes
  • 1 Post By bettyswollocks

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 22-01-12, 07:28 PM   #1
Senior Member
 
bettyswollocks's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Northern Ireland
Posts: 9,737
Default BT Home Hub Crashed

Just lost internet had to resort to Ethernet cable , don`t think its the white fiter as i have two and am using one with the cable but the Hub can`t pick up the phone ,
question does BT replace this or do they try to stroke you for more cash ?
bettyswollocks is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 22-01-12, 07:56 PM   #2
Senior Member
 
bettyswollocks's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Northern Ireland
Posts: 9,737
Default

All sorted with BT advisor (they actually do work)
bettyswollocks is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 22-01-12, 08:51 PM   #3
Inactive User
 
john_h's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Gateshead - Tyne and Wear
Posts: 4,512
Default

bet it was a case of turn off and back on lol



john_h is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 22-01-12, 08:57 PM   #4
Senior Member
 
bettyswollocks's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Northern Ireland
Posts: 9,737
Default

Quote:
Originally Posted by john_h View Post
bet it was a case of turn off and back on lol
Had it off and on a few times and was just about to see if it had wings
john_h likes this.
bettyswollocks is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 22-01-12, 10:08 PM   #5
Senior Member
 
sterion75's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Atherton, Boston Lincs, or Akbuk, Turkey
Posts: 1,919
Default

We just had bt out, needed a new hub, all fine now, no charge.



sterion75 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 23-01-12, 12:26 PM   #6
Inactive User
 
john_h's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Gateshead - Tyne and Wear
Posts: 4,512
Default

i had BT in my room in the RAF accommodation, nothing but a pain in the arse. everytime i tried to copy a file from my laptop to my pc and try play online using my xbox the hub would crash and drop all connections. even if i was just surfing the net it would just drop its connections randomly.

still got my hub, HomeHub 2.0...not sure why because ive got VM. might throw it on ebay or gum tree



john_h is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 23-01-12, 02:39 PM   #7
Inactive User
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 821
Default

Quote:
Originally Posted by bettyswollocks View Post
Had it off and on a few times and was just about to see if it had wings
Just pour some red bull over it and chuck it out the window. thru a closed one. hear its the standard procedure
battlestar is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 23-01-12, 04:50 PM   #8
Inactive User
 
Join Date: Mar 2011
Location: Kingsway, Quedgeley, Gloucestershire/Wolverhampton, Staffordshire
Posts: 405
Default

I got them coming out tomorrow. Not for internet though, that works perfect. The phone has a mind of its own. You can pick up the phone and there's no dial tone, or there is a dial tone and you dial the number but it doesn't ring the person, or someone can phone us and it doesn't do anything, or they ring us and it rings once, like really quick, but they still ringing us.

At least it was proven when the advisor bloke was trying to to ring us back, it didn't ring. So least it not our imagination.
__________________
[COLOR="Gold"]307 1.6 Rapier Gold [/COLOR]:)
[COLOR="Blue"]307 2.0 XSI Blue[/COLOR] (Dead)
Mellkat86 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Peugeot Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 03:56 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.