Peugeot expert tepee error - Peugeot Forums
Peugeot Forums - Peueot - Citroen Community
Home :: Peugeot Forums :: Rules :: Articles :: About Us :: Partner Vendors :: Advertise


Go Back   Peugeot Forums > Peugeot Models > Vans > Expert
PeugeotForums.com is the premier Peugeot All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 27-01-16, 09:15 PM   #1
Inactive User
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 6
Default Peugeot expert tepee error

Hi! I have Peugeot expert tepee eurotaxi 2.0 diesel 2013 and sometime I lose the power and on board is ECU light on. On tester is this message Diesel high pressure monitoring pressure controller at stop rail pressure too low and the second is [1,2a,11,ac] Please to refer relevant tehnical manual. At both is Intermittent. It is domeone who can tell me what happened? Regards, J
Kenoby63 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 28-01-16, 07:48 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: falkirk
Posts: 14,043
Default

What mileage is on it if over 150k its possible your fuel pump is getting tired a common problem with these now
__________________
assume nothing check everything twice !!
reliable406 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 28-01-16, 04:34 PM   #3
Inactive User
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 6
Default

The milleage is 84000 !
Kenoby63 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 28-01-16, 04:41 PM   #4
Inactive User
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 6
Default

Today I was at the garage and they cleaned the system and they said , after 3-4 days will be ok , but I'm not belive that ! So what is your opinion can be rsil presure sensor, rail pipe , injectors , air in the system , some sensor on the pump or injection pump? Thank you!
Kenoby63 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 28-01-16, 04:48 PM   #5
Inactive User
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 6
Default

It is verry strange, because after I lose the power and on board appear the error if I stop the car without switch of the engine after 5 seconds the power is ok and I drive ok , and after I switch off the engine , 5-10 minutes later when I start again the error disappear and it is ok! What happened? Have you an idea? Tks!
Kenoby63 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 28-01-16, 04:53 PM   #6
Inactive User
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 6
Default

Quote:
Originally Posted by reliable406 View Post
What mileage is on it if over 150k its possible your fuel pump is getting tired a common problem with these now
Today I was at the garage and they cleaned the system and they said , after 3-4 days will be ok , but I'm not belive that ! So what is your opinion can be rsil presure sensor, rail pipe , injectors , air in the system , some sensor on the pump or injection pump? Thank you!
Kenoby63 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 28-01-16, 04:54 PM   #7
Inactive User
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 6
Default

Quote:
Originally Posted by reliable406 View Post
What mileage is on it if over 150k its possible your fuel pump is getting tired a common problem with these now
It is verry strange, because after I lose the power and on board appear the error if I stop the car without switch of the engine after 5 seconds the power is ok and I drive ok , and after I switch off the engine , 5-10 minutes later when I start again the error disappear and it is ok! What happened? Have you an idea? Tks!
Kenoby63 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Peugeot Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 03:00 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.