Activating AUX input with Planet - Peugeot 407 - Peugeot Forums
Peugeot Forums - Peueot - Citroen Community
Home :: Peugeot Forums :: Rules :: Articles :: About Us :: Partner Vendors :: Advertise


Go Back   Peugeot Forums > Peugeot Tuning & Modifications > Detailing and Gadgets
PeugeotForums.com is the premier Peugeot All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 15-06-12, 05:56 PM   #1
Inactive User
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 10
Default Activating AUX input with Planet - Peugeot 407

Trying to activate the AUX input on my 407. It has the rt3 head unit. I know the AUX input works because it was activated before. But after i got planet i was stupid enough to test it by deactivating the AUX input. And now i cant activate it again. I know my planet works because i have successfully done other configuration on the car.

I go into Telematics, then configuration and set AUX input to Present. (don't remember the actual names and path, but something like that)

Am i doing something wrong?
Thanks allot.
simon.s is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 15-06-12, 07:16 PM   #2
Senior Member
 
bettyswollocks's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Northern Ireland
Posts: 9,737
Default

After setting to present did you then go to bottom of page and hit the configure button?
bettyswollocks is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 15-06-12, 07:57 PM   #3
Inactive User
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 10
Default

Yes, and after the headunit restarts, Planet says configuration complete or something like that.
simon.s is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 15-06-12, 08:06 PM   #4
Senior Member
 
bettyswollocks's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Northern Ireland
Posts: 9,737
Default

was your drivers door open at the time?
bettyswollocks is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 15-06-12, 09:05 PM   #5
Senior Member
 
m3mpower's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Spain
Posts: 857
Default

Quote:
Originally Posted by simon.s View Post
Yes, and after the headunit restarts, Planet says configuration complete or something like that.
Ok so it's done then?
What is the problem?
__________________
2014 5008 1.6 eHDi RT6

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
m3mpower is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 16-06-12, 04:57 AM   #6
Inactive User
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 10
Default

All doors where closed.

Quote:
Originally Posted by m3mpower View Post
Ok so it's done then?
What is the problem?
The AUX input doesn't activate. Still cant select AUX input on the headunit after configuration.
simon.s is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 16-06-12, 06:59 AM   #7
CAB
Guest
 
Posts: n/a
Default

Check settings on the headunit (rt3), might have turned it off when disabling.
  Reply With Quote Quick reply to this message
Old 16-06-12, 12:25 PM   #8
Senior Member
 
m3mpower's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Spain
Posts: 857
Default

Quote:
Originally Posted by simon.s View Post
All doors where closed.


The AUX input doesn't activate. Still cant select AUX input on the headunit after configuration.

Hi
On the RT3 front panel, press :

MENU / Configuration / Display Configuration / Sound / Activate AUX

__________________
2014 5008 1.6 eHDi RT6

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
m3mpower is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 16-06-12, 05:33 PM   #9
Inactive User
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 10
Default

Quote:
Originally Posted by m3mpower View Post
Hi
On the RT3 front panel, press :

MENU / Configuration / Display Configuration / Sound / Activate AUX

Cant believe i did not find this when i was looking in the menu...
But it did the trick, thanks allot guys. Now my wife will be happy, she was not happy when i deactivated the AUX making it impossible for her to listen to her music. Thanks again.
simon.s is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Peugeot Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 05:33 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.