Oh dear - is she dead?? Update particulate filter!!! - Peugeot Forums
Peugeot Forums - Peueot - Citroen Community
Home :: Peugeot Forums :: Rules :: Articles :: About Us :: Partner Vendors :: Advertise


Go Back   Peugeot Forums > Peugeot Models > 407
PeugeotForums.com is the premier Peugeot All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Like Tree1Likes
  • 1 Post By danthevan

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 16-11-11, 11:26 AM   #1
Inactive User
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 17
Default Oh dear - is she dead?? Update particulate filter!!!

Hi again....posted last week about my problems!!!!

I have now been told by a friend of a friend ...that the whole loss of power/stalling/wont run is down to a TOTALLY blocked filter!

Hence no air etc getting through!!

I had the eolys topped up etc a few months ago.....when the warning message was on,however I have since learnt....that the "correct" service was not done....ONLY that the fluid was topped up and the "WARNING" lights reset!!!

So....Is it possible thats its fully blocked??? Hence the problems???

Thanks in advance
jacob0902 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 16-11-11, 11:31 AM   #2
Inactive User
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 263
Default

From reading on here you need to have the ecu counters reset to tell it that it has been refilled.
The filters themselves aren't too pricey if you shop around. Got mine for 125 from gsf
jmkent likes this.
danthevan is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 16-11-11, 03:37 PM   #3
jmkent
Guest
 
Posts: n/a
Default

Peugeot Planet will be able to tell you in seconds if the filter is totally blocked
  Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 16-11-11, 05:43 PM   #4
Inactive User
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 17
Default

Im not spending another penny Im afraid .... Its on ebay!!
jacob0902 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 16-11-11, 05:57 PM   #5
jmkent
Guest
 
Posts: n/a
Default

If its purely a blocked filter.... this will be an easy fix for someone
  Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Peugeot Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 11:32 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.