No driving lights after comms unit swap - Peugeot Forums
Peugeot Forums - Peueot - Citroen Community
Home :: Peugeot Forums :: Rules :: Articles :: About Us :: Partner Vendors :: Advertise


Go Back   Peugeot Forums > Peugeot Models > 407
PeugeotForums.com is the premier Peugeot All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 20-03-18, 07:09 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 10
Default No driving lights after comms unit swap

I just changed over a comms unit and now I haven't got any driving lights working, does this have to be activiated some how through Peugeot planet ? I calibrated the steering sensor but no driving lights. Any ideas ? Cheers Todd
Aussiedigger is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 20-03-18, 08:53 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: falkirk
Posts: 14,036
Default

what do you mean by driving lights do you mean headlights or foglights
__________________
assume nothing check everything twice !!
reliable406 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 21-03-18, 09:56 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 10
Default

Yes sorry I meant fog lights. Cheers
Aussiedigger is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 21-03-18, 12:15 PM   #4
Moderator
 
Gibbo's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Southport
Posts: 11,621
Default

There are many different COMM2000 units, is it definitely the same one as before?
__________________
Planet Diags: Sefton - Merseyside
Gibbo is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 21-03-18, 01:57 PM   #5
Junior Member
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 10
Default

Yes same part number . Everything else works fine but the fogs. This is the second time I've faced this problem as I've replaced the comms unit before and same again no foglights . Which leads me to think there must.be something on peugoet planet to activate them. I've had a look through the menu but can't find anything.
Aussiedigger is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 21-03-18, 02:35 PM   #6
Senior Member
 
trustme's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: bradford
Posts: 4,776
Default

Quote:
Originally Posted by Aussiedigger View Post
Yes same part number . Everything else works fine but the fogs. This is the second time I've faced this problem as I've replaced the comms unit before and same again no foglights . Which leads me to think there must.be something on peugoet planet to activate them. I've had a look through the menu but can't find anything.
does the light on the dash come on to say fog lights are on
__________________
Great deals on car keys contact me 07599587119
trustme is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 21-03-18, 03:03 PM   #7
Junior Member
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 10
Default

No light on instrument cluster either. I know they work cause they worked with the original comms unit. It's got me baffled
Aussiedigger is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 21-03-18, 10:38 PM   #8
Junior Member
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 10
Default

Any ideas ? car goes for mot soon so hoping to get it sorted.
Aussiedigger is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 21-03-18, 10:59 PM   #9
Senior Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: Jersey CI
Posts: 2,398
Default

I'm fairly sure foglamps have to be activated in Planet. No good asking where - versions of Planet vary.

Maybe I'm out of date, but I thought front fogs are not compulsory, so not part of the MoT.
IanML is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 21-03-18, 11:01 PM   #10
Junior Member
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 10
Default

Ok what I can gather is that the second hand comms unit may have come off a car without fogs and needs to be activiated through "bsi config". Does this sound right?
Aussiedigger is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Peugeot Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 10:17 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.