injector problem - Peugeot Forums
Peugeot Forums - Peueot - Citroen Community
Home :: Peugeot Forums :: Rules :: Articles :: About Us :: Partner Vendors :: Advertise


Go Back   Peugeot Forums > Peugeot Models > 407
PeugeotForums.com is the premier Peugeot All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-11-13, 10:06 PM   #1
Inactive User
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 10
Exclamation injector problem

hi, i got my injector seals done the other day on my 407 1,6 hdi and since they have been done i have noticed a real loss of power, my friend got his done a few weeks ago on his 1,4 hdi 307 and he said the very same thing, is this normal, has it happened to anyone else, does anyone know how to fix this?

cheers pauly
psulymcgrath is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-11-13, 11:40 PM   #2
COLINELLIS
Guest
 
Posts: n/a
Default

dON'T THEY NEED PROGRAMMING IN PLANET?
  Reply With Quote Quick reply to this message
Old 07-11-13, 06:54 AM   #3
Senior Member
 
B1ack__Mi16's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Trondheim, Norway
Posts: 1,073
Default

Probably not the seals, are they not just copper washers?

If he'd changed the injectors though, that could have been a case I would think.
__________________
5008
407 2.0HDi
405 T16/2.1TD
205 GTi 2.3/1.9
B1ack__Mi16 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 07-11-13, 07:03 AM   #4
Inactive User
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 10
Exclamation

He never changed the in jectors just replaced the seals cause the were leaking a bit of diesel and no we it feels like theres no power
psulymcgrath is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 07-11-13, 10:14 AM   #5
Senior Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: N Wales
Posts: 111
Default

If they were all removed at once then refitted in different positions wouldn't that cause power loss?
Reprogramming should sort that out.
ashdav is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 07-11-13, 11:58 AM   #6
Senior Member
 
bettyswollocks's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Northern Ireland
Posts: 9,737
Default

Lose of power or limp mode?


Sent from AutoGuide.com Free App
bettyswollocks is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 07-11-13, 02:06 PM   #7
Inactive User
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 10
Default

Its a loss of power not limp mode like it takes a while to go up the revs
psulymcgrath is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 07-11-13, 02:08 PM   #8
Inactive User
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 10
Default

Quote:
Originally Posted by bettyswollocks View Post
Lose of power or limp mode?


Sent from AutoGuide.com Free App
Its a loss of power not limp mode it takes ages to go up the revs
psulymcgrath is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 07-11-13, 09:19 PM   #9
Inactive User
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 10
Default

so after been to the main dealer to day to be put on the computer chatged 80 euro still the coudnt find anything wrong they coudnt understand the were trying to sell me a new turbo at 1200 fitted HA, i went home and relised that the clip for the turbo pipe was not closed enough problem solved!!!
psulymcgrath is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 07-11-13, 09:51 PM   #10
Senior Member
 
bettyswollocks's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Northern Ireland
Posts: 9,737
Default

OMG 🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺


Sent from AutoGuide.com Free App
bettyswollocks is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Peugeot Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 07:31 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.