Goes limp/sometimes with warning - Peugeot Forums
Peugeot Forums - Peueot - Citroen Community
Home :: Peugeot Forums :: Rules :: Articles :: About Us :: Partner Vendors :: Advertise


Go Back   Peugeot Forums > Peugeot Models > 407
PeugeotForums.com is the premier Peugeot All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 18-04-13, 07:26 AM   #1
Inactive User
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 7
Default Goes limp/sometimes with warning

Morning, I randomly get this warning light(see attachment), when driving then the car goes into limp mode, (does not always showing warning)I normally turn the engine off and back on while driving and it clears and I can drive as normal. The funny thing is it shows when cruse control is off and when on does not come back on at time anyway. but most times I just switch engine off and back on??

Does anyone know what this could be?

Andrew

I live not far from Ashington Northumberland if anyone can help me?
burnsidea is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 18-04-13, 07:28 AM   #2
davidireland
Guest
 
Posts: n/a
Default

Can't see your pic but if you have warning ligjts you need a diagnostic check done.

Sent from AutoGuide.com Free App
  Reply With Quote Quick reply to this message
Old 18-04-13, 07:31 AM   #3
Inactive User
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 7
Default

Quote:
Originally Posted by davidireland View Post
Can't see your pic but if you have warning ligjts you need a diagnostic check done.

Sent from AutoGuide.com Free App
Most of the time I don't get a warning, btw is the pic not showing as I can see it?

another quick note it seems to do it from 4th 5th and 6th?

Last edited by burnsidea; 18-04-13 at 07:36 AM.
burnsidea is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 18-04-13, 08:10 AM   #4
davidireland
Guest
 
Posts: n/a
Default

Im using Autoguide so it may not show it. Get a diag check done and post faults. Then I can help.

Sent from AutoGuide.com Free App
  Reply With Quote Quick reply to this message
Old 18-04-13, 09:12 AM   #5
Moderator
 
Gibbo's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Southport
Posts: 11,626
Default

Your pic isn't showing because its part of another forum, one that needs you to be logged in to see anything:

You are not authorised to download this attachment.
http://www.407owners.com/forums/down...le.php?id=2639
__________________
Planet Diags: Sefton - Merseyside
Gibbo is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Peugeot Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 04:23 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.