Electro moving + heated seats retrofit - Peugeot Forums
Peugeot Forums - Peueot - Citroen Community
Home :: Peugeot Forums :: Rules :: Articles :: About Us :: Partner Vendors :: Advertise


Go Back   Peugeot Forums > Peugeot Models > 407
PeugeotForums.com is the premier Peugeot All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Like Tree1Likes
  • 1 Post By COW407

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 15-12-16, 11:52 AM   #1
Member
 
Join Date: Sep 2015
Location: Serbia
Posts: 91
Default Electro moving + heated seats retrofit

Hello,

I found a nice pair of Half leather seats, they will cost me 200 Euros, well now i'm coming on a problem, my car doesn't have electro moving seats, i check't under the carpet, but the only 2 connectors i find are the Airbag, and one more ( both of them are connected) to the loom and going up in the seat.

What could i possibly do ? I don't have the loom from the car that i picked seats, so i'm guessing i will have to make my own some how, i was reading about ECU under the seat, do i really need it ? Since my seats don't come with position memory.

Thanks.
Dzony is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 15-12-16, 12:37 PM   #2
Inactive User
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 46
Default

I would of thought if you don't have memory seats then all ur gonna need to is find a 12v ignition feed and ground to supply the seats with. Preferably thru a fused feed.


Sent from my iPhone using Tapatalk
trem1 likes this.
COW407 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 16-12-16, 09:44 PM   #3
Senior Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: surrey
Posts: 240
Default

i musta been lucky.....
i just plugged n played when retrofitting leather /electric in mine
connectors were all there..not memory on mine though...
neil
NeilH is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 18-12-16, 06:26 PM   #4
Member
 
Join Date: Sep 2015
Location: Serbia
Posts: 91
Default

Done, i took the loom from another car, and plug n' play in my bsi connectors, everything is working like it was OEm fit

Thank's guys!
Dzony is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Peugeot Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 02:34 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.