Blaupunkt RD4 Aux Enable - Peugeot Forums
Peugeot Forums - Peueot - Citroen Community
Home :: Peugeot Forums :: Rules :: Articles :: About Us :: Partner Vendors :: Advertise


Go Back   Peugeot Forums > Peugeot Models > 407
PeugeotForums.com is the premier Peugeot All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 21-02-14, 07:33 PM   #1
Inactive User
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 24
Default Blaupunkt RD4 Aux Enable

I am going to get an aux cable -

Peugeot 207 307 407 607 807 308 aux adapter lead 3.5mm jack iPod MP3 CTVPGX011 | eBay

for my stereo and I read in the manual that I need to enable the AUX output in PP2000

Is this right ? If so, any directions on where in PP2000 ?

Thanks
endomorph is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 21-02-14, 10:40 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Sunderland, Tyne & Wear
Posts: 464
Default

Yup yup. I fitted one a month or so ago to my 407 and had to enable it with Diagbox (pp will do it too). I can't remember exactly the steps, but it was fairly intuitive - with mine I had to enable Aux2 as Aux1 is used by the built in bluetooth on my unit.
__________________
Slaveofconvention (Colin)
56 407SW 2.0HDI
BigSlavey is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 22-02-14, 08:56 AM   #3
Inactive User
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 24
Default

Thanks. Found it this morning while I was scanning the car and is already enabled

Previous owner has have had one in there
endomorph is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 22-03-14, 03:23 PM   #4
Inactive User
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 15
Default

Quote:
Originally Posted by BigSlavey View Post
Yup yup. I fitted one a month or so ago to my 407 and had to enable it with Diagbox (pp will do it too). I can't remember exactly the steps, but it was fairly intuitive - with mine I had to enable Aux2 as Aux1 is used by the built in bluetooth on my unit.

off topic a little i have a citroen c4 grand picasso and i accidently changed the aux1 input on rd4 that was reserved for the built in bluetooth now phone pairs up but have lost the audio including the voice comand and no ring tone or notification of incoming call all worked before that
have tried all aux settings to no avail
even tried making kml unit as absent in bsi then reinabling it still nothing
any ideas
citroen say the unit has to be remote update to config via diagbox to v5.29 im totaly lost
ststech is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Peugeot Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 06:05 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.