407 09 snapped cam belt - Peugeot Forums
Peugeot Forums - Peueot - Citroen Community
Home :: Peugeot Forums :: Rules :: Articles :: About Us :: Partner Vendors :: Advertise


Go Back   Peugeot Forums > Peugeot Models > 407
PeugeotForums.com is the premier Peugeot All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-02-17, 09:44 AM   #1
Inactive User
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 3
Default 407 09 snapped cam belt

Hello all this is my first posting so please be nice OK here we go Campbelt snapped so replaced with success now the problem I'm having is the car will start on easy start I found I'm getting no power to injectors I've been told the scanner is saying fault with fuel power relay ???? Could this be possible with belt going and where abouts is the relay and is it a simple to replace many thanks in advance
Rolo1968 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-02-17, 10:02 AM   #2
Senior Member
 
xlineiain's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: NE Lincolnshire. Up the Mariners!
Posts: 1,943
Default

Fuel pump relay maybe? Under the bonnet more than likely.
Was it Peugeot diagnostics, or a generic reader?
__________________
Not a Peugeot, but a Toyota GT86.
xlineiain is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 04-02-17, 10:10 AM   #3
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: falkirk
Posts: 14,018
Default

NOT ENOUGH INFO no idea what engine there are various reasons that could be stopping it but we need to know what engine !!
__________________
assume nothing check everything twice !!
reliable406 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 04-02-17, 11:54 AM   #4
Inactive User
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 3
Default

Sorry about that engine number is dyuk4098985 version 6drhr will this help in anyway cheers
Rolo1968 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 04-02-17, 12:22 PM   #5
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: falkirk
Posts: 14,018
Default

2 litre would have been enough

Ok did you strip engine and fit rockers or does it seem to be ok as if it was stripped it might just be cam sensor not reading

Did you replace the ring on the crank pulley and is the crank sensor refitted and connected
__________________
assume nothing check everything twice !!
reliable406 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 04-02-17, 01:15 PM   #6
Inactive User
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 3
Default

Yes all have been reconnect the garage said all injectors are flat lined not opening if that makes any sense to yourself
Rolo1968 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 04-02-17, 02:17 PM   #7
Senior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: falkirk
Posts: 14,018
Default

Injectors wont do anything till the ecu says so

check the key is being recognised
__________________
assume nothing check everything twice !!
reliable406 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Peugeot Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 02:00 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.