406 Light Problem - Peugeot Forums
Peugeot Forums - Peueot - Citroen Community
Home :: Peugeot Forums :: Rules :: Articles :: About Us :: Partner Vendors :: Advertise


Go Back   Peugeot Forums > Peugeot Models > 406
PeugeotForums.com is the premier Peugeot All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Like Tree3Likes
  • 3 Post By logeater

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 20-07-14, 10:23 PM   #1
Inactive User
 
logeater's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 3
Default 406 Light Problem

Hi i'm new here

Well i having a weird problame with the lights on the front right, side light/paking light will not come on and rear main light on the left hand side but all other lights work fine

i have changed the bulbs in them and changed the fuse aswell

if anyone can give me advice thanks
logeater is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 21-07-14, 03:49 PM   #2
Inactive User
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 8
Default

1 - Check if there is power at the fuse. You will need a multimeter to do this. Or you rig a 12V bulb from the fuse to ground.

1a - If there is no power at the fuse check the control switch/levers

2 - If you have power there, check if power is getting to the bulb. If not the problem is between the fuse and the bulb.
eynestyne is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 21-07-14, 03:50 PM   #3
Inactive User
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 23
Default

Are you getting any current in the socket at all?
Ahielia is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 21-07-14, 04:53 PM   #4
Senior Member
 
trustme's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: bradford
Posts: 4,777
Default

Quote:
Originally Posted by logeater View Post
Hi i'm new here

Well i having a weird problame with the lights on the front right, side light/paking light will not come on and rear main light on the left hand side but all other lights work fine

i have changed the bulbs in them and changed the fuse aswell

if anyone can give me advice thanks
what year is it
__________________
Great deals on car keys contact me 07599587119
trustme is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 21-07-14, 05:13 PM   #5
Inactive User
 
logeater's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 3
Default year

its a year 2000
logeater is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 21-07-14, 07:16 PM   #6
Senior Member
 
trustme's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: bradford
Posts: 4,777
Default

Quote:
Originally Posted by logeater View Post
its a year 2000
o its not got a comms unit then?
__________________
Great deals on car keys contact me 07599587119
trustme is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 24-07-14, 05:44 PM   #7
Inactive User
 
logeater's Avatar
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 3
Default problem solved

thanks to all who gave the advice

well i have solved the problame by using the owners manual and going and checking the fuse's one by one and finding there is alot of empty spots whitch are not used and the last owner changed the fuse's and put one of them in the wrong spot so i put back in the right spot and everthing is working fine now.
rwb, Ginger Magic and Ahielia like this.
logeater is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 25-07-14, 09:24 PM   #8
Inactive User
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 23
Default

That should do it!
Ahielia is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Peugeot Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 09:32 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.