308 no side or rear indicators - Peugeot Forums
Peugeot Forums - Peueot - Citroen Community
Home :: Peugeot Forums :: Rules :: Articles :: About Us :: Partner Vendors :: Advertise


Go Back   Peugeot Forums > Peugeot Models > 308 > 308 (2007-2014)
PeugeotForums.com is the premier Peugeot All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-09-13, 01:29 PM   #1
Inactive User
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 6
Default 308 no side or rear indicators

Hi all,

I have read today that these cars suffer from bad earth connections so I will be checking this later

My mums 308HDi passenger side and rear indicators and also brake light have stopped working

I do not think the fuse has blown and I know the bulbs are good.

My questions are
can anyone tell me if this circuit is protected by a fuse and if so which number, I have not been able to find that information here.

Do we have schematics for the electrical system on here or can someone point to it if elsewhere

The rear light bulbs become brighter as I fiddle with the connector, I am guessing this is a connection problem possibly the earth

Does anyone know if this is linked to the same side electric mirror not working (only one direction works for adjustment). This was the initial problem but now the indicator and brake light on one side does not work

Many thanks for any help/advice whatsoever
GINOSMYTH is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 09-09-13, 01:41 PM   #2
Moderator
 
Gibbo's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Southport
Posts: 11,668
Default

Unplug the cable plug from the rear light cluster and look for burning or melting on one of the wires.

There is a fix for the 407 and various other models by making your own improved earth.
__________________
Planet Diags: Sefton - Merseyside
Gibbo is online now   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 09-09-13, 02:50 PM   #3
Inactive User
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 6
Default

Quote:
Originally Posted by Gibbo View Post
Unplug the cable plug from the rear light cluster and look for burning or melting on one of the wires.

There is a fix for the 407 and various other models by making your own improved earth.
Much appreciated Gibbo

I will feed back anything interesting
GINOSMYTH is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Peugeot Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 11:04 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.