Speedo not working - Peugeot Forums
Peugeot Forums - Peueot - Citroen Community
Home :: Peugeot Forums :: Rules :: Articles :: About Us :: Partner Vendors :: Advertise


Go Back   Peugeot Forums > Peugeot Models > 307
PeugeotForums.com is the premier Peugeot All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-02-12, 10:51 AM   #1
Inactive User
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 1
Exclamation Speedo not working

I have a 52 plate 1.4 lx speedo not working, I've fitted new speedo and new speedo drive on gbox but still nothing can anyone help?
jamessuffolk is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-02-12, 02:53 PM   #2
Inactive User
 
elmafudd's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: leicester
Posts: 674
Default

Quote:
Originally Posted by jamessuffolk View Post
I have a 52 plate 1.4 lx speedo not working, I've fitted new speedo and new speedo drive on gbox but still nothing can anyone help?
i dont know how they work on this model but if you have changed the speedo and the drive would it be worth considering the cable..(if they use cables on this car)...
__________________
Current planet owner..... :wave:
elmafudd is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 22-04-12, 10:01 AM   #3
Inactive User
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by jamessuffolk View Post
I have a 52 plate 1.4 lx speedo not working, I've fitted new speedo and new speedo drive on gbox but still nothing can anyone help?
Did u get this fixed , mines just stopped working but it happened after I cleared abs fault light with snap on scan tool, think it did something to bsi unit
Fridgespark is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 22-04-12, 10:19 AM   #4
davidireland
Guest
 
Posts: n/a
Default

The speed is taklen off the ABS wheel speed sensors. The front ones to be exact.
Get a diagnostic check done.
  Reply With Quote Quick reply to this message
Old 22-04-12, 11:31 PM   #5
Inactive User
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by davidireland View Post
The speed is taklen off the ABS wheel speed sensors. The front ones to be exact.
Get a diagnostic check done.
I read in the Haynes manual and some where else that the 1.4 petrol was the only 307 in the range that didn't take it's speedo signal from the ABS sensor's but strangely enough this only started when I cleared the abs fault with snap-on mts 2500 scan tool I'm thinking it's done something to the bsi any ideas thoughts or suggestions PLEASE
Fridgespark is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Peugeot Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 10:31 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.