Newbie: 307 2.0hdi (2001) 51 - Peugeot Forums
Peugeot Forums - Peueot - Citroen Community
Home :: Peugeot Forums :: Rules :: Articles :: About Us :: Partner Vendors :: Advertise


Go Back   Peugeot Forums > Peugeot Models > 307
PeugeotForums.com is the premier Peugeot All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 15-12-11, 09:23 PM   #1
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Worcestershire
Posts: 30
Default Newbie: 307 2.0hdi (2001) 51

Hi all,
Newbie here after a little advice on a few things.
Ok here goes.
1st, the common fault with the indicator going straight into left turn position after indicating and turning right. I will try the temp sponge method that I've seen on this forum site. But if i were to go and replace me indicator/wiper/audio stalk, what kind of problems would i likely run into by disconnecting battery and air bag/steering wheel.

2nd, when i start the car the air conditioning comes on, i have to turn it off every time i start car. I have asked this before somewhere and was asked if i have climate control? I think i have but was not sure why i was asked this.

Lastly, the internal Heater/air con blowers have a mind of there own, they blow fast or slow and at times don't seem to be blowing at all, no matter what speed i set it at.

Any help will be much appreciated.

edit: Just found a climate control unit that looks like what i have in mine. so yes i have climate control, If it helps at all.

Last edited by rogerde; 15-12-11 at 09:26 PM. Reason: edit
rogerde is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 27-12-11, 06:46 PM   #2
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Worcestershire
Posts: 30
Default Blower motor, Resistor?

Hi all,
Update to my post.
I'm working on the blower motor fault for me climate controlled air conditioning.
Not sure if I'm allowed to but here is a link to a blower motor that looks similar to mine.
https://www.peugeotforums.com/forums/...7-dsc00509.jpg

I can't find the resistor anywhere in the place's I've read i should be looking.
On the 1 above it has 2 connections on the motor. Is 1 of these for the resistor that could be built in to the motor.
Have spent 2 days, probably 13 hrs in all looking for this dam resistor.

Please someone help me out here, I'm stuck. Don't no what to do.
rogerde is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Peugeot Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 03:14 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.