307 1.6hdi 110 - Peugeot Forums
Peugeot Forums - Peueot - Citroen Community
Home :: Peugeot Forums :: Rules :: Articles :: About Us :: Partner Vendors :: Advertise


Go Back   Peugeot Forums > Peugeot Models > 307
PeugeotForums.com is the premier Peugeot All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Like Tree1Likes
  • 1 Post By wick3d68

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 15-05-19, 03:30 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 3
Default 307 1.6hdi 110 [SOLVED]

Hi Guys, new member here, i own a 2004 307 with a 1.6hdi 110hp model, love it but i recently had a problem, after stopping on a tool booth, i have noticed that the car lost all its low rev boost. In fact i only have turbo pressure from approximate 2500rpm upper, and there its the normal behavior i ever know of this car. anyone has any idea what could happened? just to add some information: iv been repairing the air filter box supports (it was loose) 2 days earlier but everything was ok, the intercooler pipes are ok, no leaks at all. The car has a ECU remap (138hp/366nm) EGR off and no FAP.

Thanks right away!

PS: sorry for my english, no my native language

Last edited by wick3d68; Yesterday at 05:34 PM.
wick3d68 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 16-05-19, 07:41 AM   #2
Senior Member
 
Crickleymal's Avatar
 
Join Date: Aug 2018
Location: Gloucester
Posts: 117
Default

MAF sensor or the connections to it?
__________________
Malc
Crickleymal is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 16-05-19, 08:23 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 3
Default

thanks for the suggestion Crickleymal, but it is all connected, i have been searching for information and all points to the vacuum solenoid, from what i read it stands near the area if been working on, maybe some loose pipe, ill check it on the weekend and let you know if got solved
wick3d68 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old Yesterday, 05:33 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Posts: 3
Default

Problem solved, it was the rubber vacuum pipe that connects to the turbo, was not correctly fixed
mooi1uk likes this.
wick3d68 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Peugeot Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1.6hdi 110 and 2.0hdi 110 turbos the same? PaulyB90 307 12 26-08-15 03:27 PM
307 1.6HDi 110 05 DPF help and advise in Kent? clanger 307 13 25-03-13 09:45 PM
1.6HDI 110 307 Service HELP!! duckfan 307 31 20-03-13 06:54 AM
cam chain snapped 307 1.6hdi 110 jonohanson 307 16 08-02-13 12:46 PM
which oil and flush for 307 1.6hdi 110??? :-) Coop5 Maintenance 0 07-12-12 02:11 PM


All times are GMT. The time now is 09:05 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.