Peugeot Forums

Peugeot Forums (https://www.peugeotforums.com/forums/)
-   307 (https://www.peugeotforums.com/forums/307-38/)
-   -   307 1.6hdi 110 (https://www.peugeotforums.com/forums/307-38/307-1-6hdi-110-a-337790/)

wick3d68 15-05-19 03:30 PM

307 1.6hdi 110 [SOLVED]
 
Hi Guys, new member here, i own a 2004 307 with a 1.6hdi 110hp model, love it but i recently had a problem, after stopping on a tool booth, i have noticed that the car lost all its low rev boost. In fact i only have turbo pressure from approximate 2500rpm upper, and there its the normal behavior i ever know of this car. anyone has any idea what could happened? just to add some information: iv been repairing the air filter box supports (it was loose) 2 days earlier but everything was ok, the intercooler pipes are ok, no leaks at all. The car has a ECU remap (138hp/366nm) EGR off and no FAP.

Thanks right away!

PS: sorry for my english, no my native language

Crickleymal 16-05-19 07:41 AM

MAF sensor or the connections to it?

wick3d68 16-05-19 08:23 AM

thanks for the suggestion Crickleymal, but it is all connected, i have been searching for information and all points to the vacuum solenoid, from what i read it stands near the area if been working on, maybe some loose pipe, ill check it on the weekend and let you know if got solved

wick3d68 18-05-19 05:33 PM

Problem solved, it was the rubber vacuum pipe that connects to the turbo, was not correctly fixed


All times are GMT. The time now is 02:20 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.