M Reg 306, Dip Beam Problem. - Peugeot Forums
Peugeot Forums - Peueot - Citroen Community
Home :: Peugeot Forums :: Rules :: Articles :: About Us :: Partner Vendors :: Advertise


Go Back   Peugeot Forums > Peugeot Models > 306
PeugeotForums.com is the premier Peugeot All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 18-09-14, 05:27 PM   #1
Inactive User
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 2
Default M Reg 306, Dip Beam Problem.

Hello, First time poster!!

I have developed a problem with the dip beam!

They just dont work.

When i switch them on, i get the little green light that shows they're switched on. I cant tell which fuse is which as i dont have a fuse box cover, there is a yellow and green socket with relays in.

The Yellow relay is there but no green relay? Is that a problem.

If anyone knows for sure which fuse is for the dip lights, then that would help me out a lot!

If not, any other ideas? I know the bulbs are fine, they have been swapped!

Thanks in advance!
orhowarth is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 18-09-14, 05:54 PM   #2
Inactive User
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 149
Default

You may have swapped bulbs but perhaps they have both blown.
Sorry, but do you mean they have been swapped around or swapped for new ones?

Last edited by Techal; 18-09-14 at 05:56 PM. Reason: Additional info
Techal is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 20-09-14, 04:36 PM   #3
Inactive User
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 2
Default

The bulbs were swapped for new bulbs. Sorry for the reply delay. Thought I had posted but can't have done it.
orhowarth is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 21-09-14, 03:22 PM   #4
Senior Member
 
Old Pug's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: Berkshire
Posts: 863
Default

M reg,?? If I remember it could be the dim dip resistor??
Its located on the inner wing by the battery,small silver cylindrical item with a multi plug. It gets hot and the multi plug melts.
Old Pug is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Peugeot Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 02:04 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.