ABS Light on - Peugeot Forums
Peugeot Forums - Peueot - Citroen Community
Home :: Peugeot Forums :: Rules :: Articles :: About Us :: Partner Vendors :: Advertise


Go Back   Peugeot Forums > Peugeot Models > 207
PeugeotForums.com is the premier Peugeot All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 16-01-13, 09:40 PM   #1
Inactive User
 
Join Date: May 2011
Location: west midlands
Posts: 9
Default ABS Light on

Hello all I have a2006 207 se The ABS light came on so took it in for diagnosis, the O/S front sensor found to be the problem , so I have fitted new sensor but light still on any ideas please...
alfiestock is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 16-01-13, 09:56 PM   #2
Moderator
 
windy1603's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Hertfordshire
Posts: 5,572
Default

Check pins in the sensor connector plug and also the plug on the ABS pump as it's location is in the nearside front wheel arch it can suffer water ingress, more so with all the rain we have had.
__________________
DS5 & DS4 DSport 2.0 HDI 2012, 107 1.0 Urban 2006, 208 1.6 e-HDI Feline 2014, Suzuki RGV 250M 1989 (Money Pit)
windy1603 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 16-01-13, 10:07 PM   #3
Inactive User
 
Join Date: May 2011
Location: west midlands
Posts: 9
Default

many thanks for info,I will check those pins and connections tommorow.
alfiestock is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
 
Old 16-01-13, 11:55 PM   #4
Senior Member
 
bettyswollocks's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Northern Ireland
Posts: 9,737
Default

Agree with Windy , could probably also be a broken wire .
bettyswollocks is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 23-01-13, 05:27 PM   #5
Inactive User
 
Join Date: May 2012
Posts: 10
Default

Did you figure it out? Was it a wiring problem?
walberg is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 23-01-13, 08:41 PM   #6
Inactive User
 
Join Date: May 2011
Location: west midlands
Posts: 9
Default

Hi Walberg, Due to the bad weather I have been unable to check wiring and connections, but I will take a look early next week and post any information as soon as possible.
alfiestock is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 25-01-13, 04:04 PM   #7
Inactive User
 
Join Date: May 2012
Posts: 10
Default

Ok cool keep us updated!
walberg is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Peugeot Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT. The time now is 11:51 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.